Bogdan Tobă în fața Consiliului Local Buftea

Șase luni cu Bogdan Tobă consilier local

S-au împlinit șase luni de când, în urma învestirilor din cadrul Consiliului Local Buftea, „părerologul” de serviciu, pe numele său Bogdan Tobă, a ajuns consilier local. 1019 de voturi irosite sunt dovada faptului că lumea nu stă să aprofundeze ceea ce citește. Și mai mult, sunt dovada că există un fenomen extrem de periculos, acela al documetării pe net, respectiv pe Facebook.

Bogdan Tobă în fața Consiliului Local Buftea

În aceste șase luni, Bogdan Tobă s-a străduit din răsputeri să pară important, incisiv, decisiv, implicat și  mai ales, pus în slujba buftenilor, jucând un rol la fel de bine pus la punct pe cât de fals este în realitate. Sunt șase luni de când se învârtește precum o bilă de biliard scăpată de pe masa unde îi este locul, în căitarea a fel de fel de conspirații și scheme ascunse, puse la cale de primarul în exercițiu și consilierii locali. Și va mai căuta mult și bine, pentru că ceea ce face, ceea ce caută,  este doar praf în ochii credulilor, este precum vânătoarea de mori de vânt a lui Don Quijote. Căutarea lui este pe cât de toxică pe atât de inutilă.

Dar, interesant este faptul că, așa cum semnalam la data respectivă, platforma electorală a numitului Bogdan Tobă e la fel de actuală și acum, la fel cum era și când a lansat-o la apă. Căci pe apa sâmbetei s-a dus! Cu tot cu promisiuni! Pentru conformitate, aveți lunga listă (explicată) AICI și AICI.

Din cele câteva zeci de promisiuni electorale, am așteptat timp de șase luni, să vedem și noi, cei care nu dăm doi bani pe promisiunile lui Bogdan Tobă, măcar un început. Asta deoarece scriam la data respectivă că platforma aceea este plină de chestii supte din deget, fără acoperire și nesustenabile, dar iată că totuși, 1019 de butfeni au înghițit-o precum pelicanii, pe nemestecate.  Acum, unde-s cei 1019 de bufteni, să ceară socoteală?

De șase luni de zile, Bogdan Tobă este preocupat de orice altceva, în afara aplicării programului său, cel cu care a mințit electoratul.

De șase luni de zile, Bogdan Tobă nu a inițiat nici măcar un singur proiect de hotărâre în fața consiliului local, nemaivorbind de vreun proiect din propria sa platformă!

Așadar, cum stăm cu nivelul ipocriziei la nivel de oraș? Alert level 99 și e in creștere! :)))) Stați liniștiți, Bogdan Tobă veghează! Ba pe câmpurile din Crevedia, ba pe la marginea orașului, căutând noi mori de vânt. Și pentru că tot căuta Bogdan Tobă un îndemn, un motto, un strigăt de luptă ca s-și revigoreze saitul de clevetiri locale, iată că îi vine ideea de la Bufteni.ro: Timpul trece, leafa de consilier local merge, noi ne facem că ne pasă!

Ne mai auzim peste încă șase luni de „succesuri” marca Bogdan Tobă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.