Învestirea primarului și a Consiliului Local Buftea

Astăzi, 2 noiembrie 2020, în sala de ședințe a Primăriei Buftea, a avut loc festivitatea e învestire a primarului reales, Gheorghe Pistol, precum și a consilierilor locali care s-au clasat pe locuri eligibile, în urma scrutinului din data  de 27 septembrie, anul curent.

La ceremonie, pe lângă consilierii locali și primarul localității, au participat: prefectul județului Ilfov, Zamfir Daniel Tudorel, președintele consiliului Județean, Hubert Petru Ștefan Thuma, un sobor de preoți, reprezentanții presei, câteva oficialități locale. Prezența în sala de consiliu a fost redusă, din cauza epidemiei de Coronavirus și a  măsurilor de distanțare fizică impuse de aceasta.

După intonarea Imnului de Stat al României, s-a trecut la numirea unui prezidiu al ședinței, compus din decanul de vârstă al consilierilor, Romanescu Constantin, respectiv cei mai tineri consilieri locali- Burtea Andreea și Iordan Alexandru.

Consilierii aleși au depus jurământul, cu mâna pe Biblie și pe Constituția României, după care a urmat depunerea jurământului de către primarul reales de majoritatea covârșitoare a buftenilor, Gheorghe Pistol.

La final, primarul a ținut o cuvântare, urmată de o slujbă suținută de preoții prezenți la festivitatea de învestire.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.