Să plouă cu ipocriți!

Ce de ipocriți s-au adunat p’acilișea prin sat! Doi câte doi, sub formă de grămadă.

OK, să o luăm cu începutul. Ieri, pe la orele dimineții, cineva semnala că în cartierul Studio apăruse un ditamai șanțul. Deh, se efectuează lucrări prin oraș, se sapă, rezultă gropi, chestii din astea.

groapa ieri 2 groapa ieri

Imediat, s-au sesizat toți. Ipocriți cum sunt unii, au început să se vaite. Că e groapă, că dau cu cazanele în ea, că le crapă baia de ulei, că le sar pivoții. Unul nu a venit să zică: domnule, se sapă acolo, ocoliți zona etc.

La orele 16:00 se lucra deja la asfaltarea străzii.

Ipocriții, iarăși, ce să facă? Ipocriți și pace! Că nu s-a semnalizat lucrarea, că Gigel e degeaba, că Dorel lucrează prost. Ipocriți care nu au săpat în viața lor o groapă pentru că se accidentau cu hârlețul și le sărea cazmaua în cap.

Nu a venit unul să zică, uite domnule, se astupă. Groapa a avut viață scurtă. Se lucrează în ritm alert. Șanțul a dispărut în jumătate de zi. Nici măcar șaormarul nu a venit să anunțe, în stilu-i caracteristic că „în urma sesizărilor de pe Hazna Express autoritățile, RAJA, cineva a astupat groapa”. Neah!

Astăzi, intersecția arată așa. (vezi foto). Este reparată de ieri, groapa astupată, traficul decurge normal. Din nou liniște în sat. Se propagă doar chestiile negative? În Bufea locuiesc doar ipocriți? Ăia care văd că se face câte ceva, că se mișcă lucrurile, ăia unde sunt?

groapa azi 001 groapa azi 002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.