Ion Stoica intră în campanie electorală

La o zi după Adormirea Maicii Domnului a avut loc și Trezirea Luminii de pe Aleea Gării sau a Luceafărului de pe DN.7. Adică Ion Stoica a ieșit pe străzi în ceea ce el crede că se cheamă campanie electorală. Pe la Piața Centrală…

Spre deosebire de precedentul candidat, Ion Stoica a avut pe câte cineva pe lângă el, chiar dacă la numărătoarea susținătorilor, printre cei care încă strâng semnăturile necesare depunerii candidaturilor, se află și neumitul Costeluș, fost consilier PNL, fost angajat ADP, fost candidat independent, fost plecat patru ani din Buftea, prezent viitor fost candidat fără succes la naiba știe ce!

Punctul care ne dă cu virgulă este platforma-program, aia pe care o dă Ion Stoica pe gură la curioși. Care platformă program, veți întreba? Bună întrebare, deoarece nici noi nu știm! Dacă Tobă a scrijelit caâteva bălmăjeli pe o coală A4 furată din contabilitate de la mămica lui, Ion Stoica se bazează pe două puncte „forte”:

-Punctul 1 – „niște ticăloși, m-au băgat la pușcărie degeaba, am fost executat politic de Știm-Noi-Cine, sunt o victimă!

-Punctul 2- „ăla a făcut, a dres, a tras, a băgat, a scos! Care „Ăla”? Știm-Noi-Cine!

Ar fi fost interesant de aflat ce aduce cu sine nou candidatul Ion Stoica, ce propuneri are pentru viitorul orașului, ce proiecte, că doar a avut timp berechet, opt ani, să-și lustruiască oferta politică, nu ce nu îi convine la alții! Că așa face și Tobă: de zece ani e contra și împotriva tuturor, dar ceva ieșit din mâna lui, vreun proiect propus, care să aibă și  subiect și predicat și în plus și nițică logică, ia de unde nu-i!

Deci, domnul Ion Stoica, care chiar nu are nicio scuză pentru slaba pregătire a ofertei electorale, crede că în anul 2020, campanie electorală e să-l arăți pe altul cu degetul! Vorba aia, e burlac, e (aproape) tânăr, e lipsit de grija zilei de mâine, deci ne-am fi așteptat să aibă măcar 4-5 dacă nu vreo10 puncte forte, pe o listă de campanie, proiecte, propuneri etc. Nu știu cine îi coordonează campania electorală, dar ceea ce ține dânsul în mână nu e cheia succesului,  nu e de fapt nicio cheie, e doar o bucată de lemn, o crenguță uscată și fără valoare.

Cât despre finalitatea demersului, care o fi acela, nu putem încă spune nimic și cu atât mai puțin înțelegem: de ce campanie, de ce fără bannere, de ce fără afișe, de ce fără expunerea unor motive pentru care cineva l-ar vota, de ce și dacă va intra până la urmă într-o cursă despre care anumite hotărâri judecătorești spun altceva sau ceva ce unii interpretează într-un fel… și de ce până acum, nu și-a strâns și depus listele cusemnături? Iată, multe întrebări, însă una este deasupra tuturor: ce ne promiteți, Don Nelu? Nu-l mai arătați cu degetul pe contracandidat, că asta nu e ofertă electorală, nici campanie, așteptăm să aflăm care e noul suflu de pe DN.7! Ceva de genul: dacă voi fi ales voi…. muta, cumpăra, pune toți neghiobii înapoi în funcții, voi face ciorba  5 lei la Popasul de pe DN.7, ceva, orice! Hai Don Nelu, că mai știi cum se face, uite acilișea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.