Ziua Eroilor- Ziua Înălțării Domnului- Sfinții Împărați Constantin și Elena

De Ziua Înălțării Domnului (mare sărbătoare creștină, care comemorează înălțarea la cer a lui Iisus din Nazaret, la 40 de zile după Înviere) celebrăm Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

2

La Buftea a fost sărbătoare mare și interesantă, deopotrivă. Astfel, pe lângă niște chestiuni evidente, s-au putut citi multe, așa printre rânduri.

Nu insistăm prea mult asupra celor care s-au comentat deja direct pe fotografii. Sunt însă câteva chestiuni de adăugat așa, pe puncte:

La liberali este interesant că liberalismul ăsta trece direct prin stomac. Un fel de „Ești în cărți, apari în public. În rest, te dai la fund”. Așa cum am întrebat și direct pe foto, unde-s liberalii ăia pur-sânge, ăia care nu au colesterol, dar au liberalism în sânge? Prea multe lămâi? Sau prea VIP, prea de la țară?

PSD Buftea – o epopee care se scrie sub ochii noștri. Vechea gardă – unica gardă. Au adus și o tânără speranță. Nu știm cine este. Și nici nu ne pasă, căci așa cum se observă, nici PSD-ului nu-i pasă, l-au adus acolo pentru a crea o imagine cât de cât proaspătă. Interesant cum Richard Gioarsă, actualul vârf de lance, este poziționat undeva în plan secund. Să fie un semn? S-o fi tocit lancea?

PPDD – pardon, UNPR Buftea dă un adevărat semnal că știe cum trebuie jucat jocul. Dl. Vali Chelu, la costum, căci un președinte trebuie să fie un exemplu, nu-i așa? Aici în rolul „primar de rezervă”, pe tipul dublurii din film a actorului principal.

PRM, PMP, PLR, PC ETC unde-s? Au intrat la apă? Strâng rândurile? Puteau pune mână de la mână și adunau de o coroană. Sau puteau s-o facă din iasomie. Sub formă de sponsorizare. Dl.inginer abia așteaptă să scoată capul în lume.

Nici mișcarea legionară n-a mai apărut de ani buni. Păcat. Era o pată de culoare (verde închis).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.