Șoc și groază: Tobiță ia bătaie de la un pensionar?!

În goana sa după senzațional, în foamea sa de audiență și imagine care să-i mai aducă un mandat de consilier local, Tobiță reușește să coboare orice standarde ale oricărei comunități la nivelul său, adică subteran, sub-jegos, „subnutrit mintal”. Mă rog, încearcă, dar comunitățile sunt mai inteligente decât cele trei „cucoane de fier”, alături de cele două-trei conturi false care-i ridică în slăvi acțiunile.

Consilierul lui pește, care iată, intră în ultimul său an de mandat și păstrează, în continuare tabela de scor albă, în sensul că are zero inițiative, proiecte, deci este un zero, a mai făcut o scamatorie pe internet. Că doar nu vă așteptați la ceva de la el în viața reală?!

Așadar inutilul ăsta plătit din bani publici pentru a face pe clovnul pe la ședințele de consiliu, îl acuză pe un domn respectabil, pensionar, antreprenor, om de calitate și fost consilier local, cu activitate reală în mandatele sale, nu așa cum se preface Tobiță că e în slujba comunității, că l-ar fi agresat fizic și verbal în timpul ședinței.

Total fals, dar ce ne mai miră la Tobiță Șaormarul?

  1. Așa-zisul incident, pe care Tobiță nu-l poate proba, s-a petrecut ÎNAINTEA începerii ședinței de consiliu.
  2. În sală – zice Tobiță, nu erau decât el și agresorul, în persoana domnului Costache Marin. Convenabil, nu? Fără martori. E cuvântul lui Tobiță Agitatorul, versus al unui domn în vârstă, respectabil și respectat, pe care Tobiță, această Maria Saioc de Buftea, îl tot provoacă de ani de zile.
  3. Pe o așa-zisă „înregistrare de la fața locului”, Tobiță ne arată, într-o „filmare”, un banner afișat în Primăria Buftea, cu un sonor parcă „lipit” la comandă, ceva pe fundal, unde se aude vocea sa și a încă unui individ, care poate fi Vasilică de la Vaslui, Adi de la Vâlcea sau chiar una din „Surorile Kessler”, că au vocea dogită de la tutun și de la alte alea, nu intru în detalii.
  4. Tobiță vrea ca noi să credem că el, marele sportiv, decathlonist, triatlonist, și altfel de „ist” care începe cu „mu”, și-a luat-o în freză de la un pensionar, cu păr cărunt în cap și nepoți acasă? Păi ori Tobiță e doar „ist”-ul ăla de la coadă, ori „agresorul” e vreun sportiv de performanță, luptător în cușcă, MMA, whatever, altfel nu se explică cum ditamai bărbatul și-o ia în freză de la un pensionar?! Nu că n-aș da bani să văd asta!
  5. Fiind de notorietate faza aia cu Tobiță care a mutat invers o bancă pentru a realiza un „material” de „senzație” prin care dorea să arate incompetența celor de la General Serv SA, căzând doar el în derizoriu, deoarece au existat martori care l-au văzut, oamenii normali vor judeca și vor conchide că ceva e cusut cu ață albă. Ceilalți, vor „judeca” după „posibilități. Adică vor mima.
  6. În secunda doi, „jurnalistul” de la „GăoziTV” a înfierat cu mânie proletară cele „petrecute”, sărind în apărarea „confratelui” său- recte Tobiță, în încercarea de a obține și el un punct de rating pe internet. Slabă mișcare politică, dar nah, nici nu ne așteptam la vreo lumină venită din Studiourile Fabrica de Vată.
  7. Unicul care stă și râde mânzește, din spate, de acolo din umbră, este Neluțu zis și Vijelie, care are de câștigat de pe urma „furtunii din paharul cu apă”. Știm deja, că s-a scris aici cu săptămâni înainte de a da Tobiță vestea, că Neluțu speră să preia PSD Buftea. Faptul că unul dintre liderii organizației buftene ar fi implicat într-un scandal de acest tip, i-ar ușura netezirea căii de acces, care momentan îi este blocată de Vechea Gardă din PSD Buftea. Asta ca să vedeți cât de redusă le este gândirea celor doi „haiduci” de Buftea, cărora nu le-a plăcut sintagma de „buni prieteni, doi pisoi…” adică Tobiță & GăoziTV. Ei se zbat și Neluțu câștigă!

buni prieteni, doi pisoi

Tobiță, ascultă sfatul unui profesionist, care a uitat mai multă presă (scrisă, audio-video, cum vrei tu), decât vei învăța tu și cu GăoziTV într-o viață: data viitoare, dă-te cu capul de pereți, fără frică, nu ai ce să mai strici la fațada aia deteriorată de răutate. Aruncă-te de la balcon și strigă numele celui pe care-l ai în minte, eventual scrie și un bilet pe care să-l ai în buzunar! Fă-ți niște vânătăi serioase și mai ales, ai grijă să se vadă și pe filmare ce se întâmplă, altfel nu te crede nimeni.

Și mai ales, ăștialalți, cei din „studiourile de montaj”, folosiți niște editori audio-video mai buni, eventual plătiți un profesionist, că ăla de îi face lui Neluțu „prelucrările” care se dă „cunoscător” și pe la GăoziTV și care mai publică și pe la „Scrotul la Vedere”, dacă e plătit cu doi lei, atât face. Vorba aia: dacă ai dormit prost toată noaptea, nu te poți trezi om deștept!

Faceți un material ca lumea și vă veți alege măcar cu aplauzele noastre. Și cine știe, poate că pelicula va rula și la Palatul Culturii din Buftea, că tot avem sală nouă și buftenilor le place să vadă teatru. De ce să nu propunem și un titlu de piesă? Doi chelioși se trag de păr sub Vijelie? Shaormă, Vată și Bordel? Terchea, Berchea și un Cuc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.