Schimbări în zona Oltului, Conacul Castanilor, #Selfie, scuar, locuri de parcare, deranj mare, conspirație…

Primăria Buftea a decis să facă ordine în intersecția de la „Castani”. Se știe, că de la apariția construcției „Conacul Castanilor”, intersecția Știrbey Vodă cu Oltului a devenit coșmarul oricărui șofer. Astfel, în zonă a fost amplasat un scuar.

scuar Castani 001

Acolo, zi și noapte erau parcate de-a valma, nu numai mașinile locatarilor (cărora investitorul le-a cerut niște prețuri de Las Vegas pentru parcarea interioară), citi mulți dintre „clienții” Judecătoriei Buftea, rspectiv Tribunalului Ilfov. La care se adaugă cei ai popularului caffe-bar #Selfie, care dacă și-ar parca mașina la mai mult de 5 metri de intrare, ar face infarct mergând pe jos (da, recunosc, sunt și eu printre aceia).

Astfel, centrul străzii Oltului, partea dinspre strada Știrbey, a primit un scuar, momentan provizoriu, care chiar dacă nu va fluidiza traficul, va elibera mijlocul străzii de mașinile parcate acolo. Evident, nu ne așteptăm ca schimbarea către civilizație să fie aplaudată de bufteni, dimpotrivă!

scuar Castani 002

Primul semn că s-a întâmplat ceva, a fost penuria de clienți, obișnuiți ai locului, care au ales alte locații pentru a-și bea cafeaua de dimineață, locuri unde mșina poate să stea parcată chiar sub pervaz. Iar cei care nu au „trădat” obiceiul, au parcat care încotro, la distanțe considerabile de cel mai popular caffe-bar din Buftea…

Mai spre orele prânzului au apărut semnele clare ale trendului viitor: toți oamenii importanți erau la Calul Bălan, de curând reintrat în cărți. În mod logic, într-un viitor apropiat și aici va trebui amplasat cel puțin un scuar, deoarece clienții localului nu își pot parca mașinile în parcarea publică de peste drum, aceasta fiind de obicei opcupată de puberii care scot cerculețe din anvelope și/sau fumând diferite chestii aprinse la un capăt, care-i fac să se creadă Rambo, laolaltă cu cei care-și încep sau speră să-și înceapă viața sexuală cu un partener de sex opus, în detrimentul mâinii drepte. Deci, tu, client respectabil, care ai venit la o ciorbă și-o ciosvârtă, nu te poți parca acolo, pentru că riști să fii bombardat de cereri, ca să mă exprim plastic.

Dacă m-aș număra printre contestatarii primarului, printre cei care se culcă cu câte o teorie a conspirației în cap, pentru a se trezi cu alta, aș specula că acel scuar de pe Oltului a fost pus cu „fentă”, pentru a-i goni pe clienți dintr-o parte și a-i aduce Calului Bălan.

Mai există o teorie „underground” privind „adevăratul” motiv pentru care s-au schimbat străzile cu prioritate în zonă, dar despre asta, cu altă ocazie. Căci „conspiratorii” nu dorm! Și „viața fără conspirații e pustiu!”

4 răspunsuri

  1. Promoveaza baietii, plebea se duce in parc. Pe cand Buganu senior castiga concursuri internationale la gatit mastersefii de la tv mancau gainat de rata. Bujorica avea Alfa Romeo sport iar fraierii visau un maxi taxi mai inalt sa nu ii doara cocoasa in drum spre Gara de Nord. Am gresit, zona nu merita promovare, las-o asa, merita si Buftea o oaza de liniste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.