Unicul consilier local nevalidat din istoria orașului nu are (nici) memorie

Unicul consilier local nevalidat din istoria orașului are probleme cu memoria. Este oarecum normal, deoarece lucrurile sunt în schimbare pe lumea asta. Azi avem păr puțin, minte puțină! Primul l-a părăsit de mult, urmat îndeaproape de creier.

Bine, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului mai are probleme și cu coloana, care „în live” este curbilinie uniform-variată. La fel este o problemă și cu „ceatârna”- instrumentul muzical format din două punguțe, care atârnă în nădragi, și care la el, pe lângă că-s opționale, au dimensiunea unor cireșe.

Lui Dumnezeu nu i-a plăcut șaorma

Prezent la ședința Consiliului Local Buftea, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului a fost interpelat pe rând, de membrii Consiliului și nu în ultim rând, de primar. A bâiguit niște răspunsuri pe acolo, reușind să se umple și mai tare de ridicol. Ca și cum simpla sa prezență nu ar fi fost suficientă.

Însă momentul serii, „highlight-ul”, dacă vreți, l-a constituit clipa în care a fost întrebat de domnul consilier Cojocariu cam de unde și până unde și-a permis unicul consilier local nevalidat din istoria orașului să scrie și despre fiica acestuia?

Cum jegul este jeg și-n mașina de spălat, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului a negat fapta, pentru ca mai apoi să meargă să-i ceară socoteală consilierului local. Validat. Legitim. Nu ca el…

Și pentru că printre altele, în apărarea sa, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului a îngăimat ceva despre „indiviul ăsta”, arătând înspre mine, m-am gândit să-i readuc aminte că nu ne-am uscat chiloții sub același soare. În plus, unii dintre noi își asumă cele scrise, afirmate, cugetate etc. Nu ca unicul consilier local nevalidat din istoria orașului.

Pe scurt, în urmă cu aproape doi ani, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului comenta pe un blog celebru următoarele:

Cum este posibil ca unii să nu știe, unicul consilier local nevalidat din istoria orașului și-a început cariera de dătător cu părerea, ca blogger. Blogul său este demodaveche.ro. Blog pe care pare-se că l-a închis între timp, dar sub al cărui pseudonim semnează comentariile făcute în blogosferă.

La ora aceea, am scris un material, pe blogul personal. Mai mult, am avut grijă ca fiecare dintre cele atât de plastic denumite de unicul consilier local nevalidat din istoria orașului, să afle ce a afirmat acesta despre ele.

Au aflat și unii părinți. Unii au ales să dea din umeri nepăsători, alții să dea din coadă pe saitul de la șaormerie, alții, cum este și cazul domnului Cojocariu, să ceară lămuriri.

Însă unicul consilier local nevalidat din istoria orașului nu are nici cojones, nici coloană, nici memorie. Nici bun simț. Și trebuie ajutat. Să-și aducă aminte.

În altă ordine de idei, era interesant dacă consilierii locali, revoltați de nimicnicia unicului consilier local nevalidat din istoria orașului, i-ar fi cerut socoteală acestui când a scris despre ei că sunt incompetenți, vânduți, incapabili etc. Trecând peste faptul că se poate interpreta ca o calomnie, toată lumea se întreabă care este gradul de pregătire, care este expertiza unicului consilier local nevalidat din istoria orașului, în baza cărora își permite să catalogheze astfel oamenii care conduc orașul. În rândul cărora și-a dorit cu ardoare să fie. Dar soarta a fost crudă și i-a luat din puțina minte pe care o are. Și astfel a devenit unicul consilier local nevalidat din istoria orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.