Niște binevoitori

Zilele trecute, unor binevoitori li s-a facut sete. Și cum Primăria Buftea a amplasat nenumărate cișmele cu apă potabilă prin oraș, totul pe cheltuiala publică, inclusiv factura la apă, ce s-au gândit acei binevoitori? N-are importanță că sistemele sunt incomplete, unele pe motiv de alți binevoitori care le-au „completat”, altele pe motiv de îngheț și deteriorare, ei sunt binevoitori și le este sete.

de toate Nikon 033

Cișmeaua cu pricina este vis a vis de biserica din Flămânzeni, acolo, între lacuri. Momentan nefuncțională. Și cum tot românul se descurcă, acei niște binevoitori au băgat frumușel mâna în canalul unde este adăpostită conducta de alimentare și să deschidă robinetul. Rezultatul? După cum se vede și din imagini, un jet de apă de vreo 2-3 metri înălțime.

Dacă niște binevoitori au băut sau nu apă,  este irelevant în acest caz. Deși nu prea ai cum să adapi nici măcar un elefant la așa presiune. Dar binevoitori din fire, au lăsat apa să curgă, că doar nu le inundă curtea și nici nu plătesc factura de apă (cred ei). Niște binevoitori…

de toate Nikon 032 de toate Nikon 034

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.