Protocol de colaborare PSD-UNPR

S-a semnat protocolul dintre PSD și UNPR. Să înceapă balul!

 

protocol UNPR-PSD

De ce se temeau pesediștii din teritoriu, nu au scăpat. De fapt, în anumite zone, nici uneperiștilor nu le cade bine vestea. Potrivit AGERPRESS, astăzi s-a semnat protocolul dintre PSD și UNPR. Va fi interesant de observat cum vor evolua lucrurile la Buftea, unde UNPR este doar un partid de buzunar, cu un număr de membri cu puțin mai mare decât cel al consilierilor locali. Cum vor aborda strategia electorală? Richard Gioasă – primar, Vali Chelu –vice, „Uniți Sub Roșia (Montană) Culoare a Iubirii Fără Margini”? Și domnul Radu ce zice?

Nici la doi pași de Buftea lucrurile nu par mai puțin interesante. Dată fiind „iubirea” dintre actualul primar, respectiv fiul acestuia, Gabriel Dragnea- din partea UNPR și Gabi Olteanu- actualul viceprimar, uzurpatorul, care se străduiește să-i electrocuteze pe cei doi, din partea PSD. Poate se duc pe balta satului și fac pace.

Dacă până acum s-au dat coate pe la spate și șuturi pe sub masă, ce va fi de mâine? Cina cea de Taină? Și care-i Iuda?

 

Colaborarea dintre părți se bazează pe Protocoalele încheiate anterior între PSD și UNPR.

 

SCOPUL PROTOCOLULUI

 

Respectarea obiectivelor și principiilor stabilite.

 

  1. Pentru alegerile locale din iunie 2016, cele două partide semnatare convin să lase la dispoziția organizațiilor locale modalitățile concrete în care se stabilesc colaborări sau cooperări punctuale, inclusiv candidaturi pe liste comune pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, precum și pentru constituirea de majorități locale și/sau județene.

 

  1. PSD și UNPR resping categoric în anul electoral 2016 modificarea Legii pentru alegerea autorităților administrației publice locale, precum și a Legii privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

 

PSD și UNPR susțin inițierea unor dezbateri cu privire la întregul sistem electoral din România, începând cu noua legislatură a Parlamentului României 2016-2020.

 

  1. În ceea ce privește alegerile parlamentare din toamna anului 2016, se stabilesc următoarele: după încheierea alegerilor pentru administrația publică locală din iunie 2016, cele două partide vor aproba în forurile statutare ale fiecăruia, un Acord în care vor fi prevăzute condițiile cu privire la participarea în comun la alegerile parlamentare.

 

DISPOZIȚII FINALE

 

Prezentul Protocol încetează prin acordul părților.

 

Protocolul poate fi modificat sau completat numai cu acordul părților.

 

Modificările sau completările se constituie în anexe la prezentul Protocol.

 

Prezentul Protocol de colaborare intră în vigoare în momentul semnării de către parteneri.

 

Prezentul Protocol a fost redactat și semnat astăzi, 4.02.2016, în două exemplare originale, câte unul pentru fiecare parte. Partidul Social Democrat

 

Președinte

 

LIVIU DRAGNEA

 

Uniunea Națională pentru Progresul României

 

președinte

 

GABRIEL OPREA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.