piața agroalimentară buftea

A fost inaugurată piața agroalimentară!

Ieri, 7 decembrie 2016, într-o discreție absolută, demnă de perioada sensibilă în care ne aflăm, adică a campaniei electorale, a fost inaugurată piața agroalimentară din Buftea.

piața agroalimentară buftea

Situată pe amplasamentul fostei piețe, care semăna mai degrabă a bâlci de pe vremea lui Știrbey-Vodă, noua piață este un ansamblu modern, cu facilități contemporane, adăpostite de o construcție cu directă orientare către client.

Spuneam la început că nu s-a făcut niciun tam-tam pe marginea deschiderii pieței, deoarece cu siguranță se găsea vreo coafeză, vreun șaormar sau vreo casnică să facă legătura dintre un eveniment normal si unul politic sau de ce nu, electoral.

Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea zvonurilor care pretindeau că piața agroalimentară nu va fi dată în folosință din lipsa unor avize, vă atașăm cele două acte care au întârziat darea în folosință a pieței. Încă o dovadă că orice act ți se poate pune la dispoziție fără să trebuiască să faci un anume „joc de scenă” sau cine știe ce „coregrafie dinamovistă”. Totul este să știi să ceri și mai ales să știi cum să ceri. Și ar mai fi o treabă. Dar o las la latitudinea cititorilor.

4 răspunsuri

 1. Cum comentati faptul ca doamna Faraon detine o foarte mare felie din aceasta piata? Surse din Primarie spun ca aceasta e propriatar pe o suprafata mare din piata, ceea ce ar fi un lucru ilegal.
  Va multumesc!

  1. Această postare nu poate fi comentată decât într-un singur fel: acuzațiile nedovedite sunt nefondate și în plus, atunci când vin din partea unor anonimi, au valoare zero. „Surse din primărie”- sursele alea nu au nume? Că dvs. văd că preferați anonimatul. Zvonurile, știrile de tip Radio Șant sunt găzduite de alt site local. Încercați să propagați aceste idei pe haznaua comunala a șaormarului, nu aici.

 2. Hal de raspuns la o intrebare pertinenta din partea celui ce e platit din bani publici sa isi bata joc de bufteni.

  Ok las o parte zvonurile. Ce ne facem daca e adevarat si stim deja ca e adevarat…

  Se pare ca va sta in gat toti ce pun intrebari deranjante, va deranjeaza si casnicele pe shaormar? Nu pot spune decat atat: Vai de noi!

  1. Poate nu am fost clar în celelalte 12.000 dăți când am explicat: Bufteni.ro este proprietate privată. Bufteni.ro nu încasează nici măcar un singur leu din partea niciunei instituții de stat. Deci, nu datorează nimanui, nimic! Nu vă place ce se scrie aici, dați skip, fwd, delete etc. Ce se scrie și se afirmă aici este strict ceea ce doresc eu să apară pe site. Nu ceea ce dorește X sau Y. Răspunsul a fost la fel de pertinent precum întrebarea. Cu alte cuvinte, vreți maioneză, cerețide la șaormar, nu de la mine. Argumente de tipul „știm noi” nu țin aici. Casnicele de șaormar mă lasă nemuritor și rece. Da, vai de voi dacă asta sunteți! Faptul că sunt plătit din bani publici să fac ziarul local este una. Ce fac aici pe site și în general, în timpul meu liber, mă privește. Nu trebuie să vă dau socoteală niciunuia, indiferent dacă aveți buletin de Buftea sau nu. Am răspuns la toate angoasele dvss?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.