Lui Dumnezeu nu i-a plăcut șaorma

Ce nu a văzut unicul consilier local nevalidat din istoria orașului

Deși am așteptat cu sufletul la gură să aflu fel de fel de chestii și matrapazlâcuri, fapte de corupție, afaceri murdare, știri incendiare, scoase la iveală de unicul consilier local nevalidat din istoria orașului, iată că, fără să mă surprindă, așteptarea a fost degeaba!

În afara faptului că a notat repede că dl. Gioarsă și-a manifestat dezamăgirea în privința evenimentului inaugurării stației de epurare RAJA, unde nici domnia sa, nici ceilalți consilieri locali nu au fost invitați, moment redat extrem de subiectiv și părtinitor de către unicul consilier local nevalidat din istoria orașului, mai aflăm că niște pocăiți au cerut sprijin financiar, fapt relatat din nou cu tentă, doar-doar s-o trezi ortodoxia din buftean sau prea-credința din ilfovean și se mai naște o sămânță de scandal.

Am notat însă poziția cel puțin idioată a președintelui fără partid (aș fi curios să văd o listă cu membrii de partid activi din Buftea), Victor-Horia Bobei (foto – sursa Facebook), care ar fi afirmat că: „Din câte știu eu religia nu le permite să voteze! Ei nu votează, de ce să îi ajutăm?”. Am îndoieli că a putut scoate ditamai consilierul o asemenea ditamai gogomănia pe gură. Adică astea-s așa, vorbe de colț de stradă, la o șaorma și o bere la pet, nu spuse de un ales local, pus acolo să-i reprezinte pe membrii partidului său (sic!) și nu numai! Căci e consilier pentru tot orașul, ia decizii și pentru mine, care nu l-aș fi votat nici dacă era unica opțiune de pe o listă altminteri goală.

consilier Bobei

NU știu ce hram poartă „pocăiții”, nu știu ce e „Asociația Adunările lui Dumnezeu”, dar sigur nu sunt „martorii lui Iehova”, cei care chiar nu au voie să voteze.

Și chiar dacă ar fi așa! De unde și până unde discriminarea aceasta? Nu votează, nu îi ajutăm! Și dacă ar fi votat și ștampila au pus-o pe PNL și Gheorghe Pistol, ce mai ziceai domnule Bobei? Sau dacă votau Tobă! „Nu îi ajutăm pentru că au votat împotriva mea?”

Dar copii? Nici ei nu votează. Pe același principiu, la ce să ne așteptăm de la mai-marele ALDE Buftea, partid cu doi membri, ambii consilieri locali? Nu alocă fonduri la școli, grădinițe, creșe etc pentru că ăia mici nu votează?

Dar bătrânii, cei eventual trecuți de 80 de ani? Că mulți dintre ei nu mai ajung la cabina de vot. Să-i lăsăm să moară în uitare, nu?!

Domnule Bobei, convingeți-mă că nu sunteți doar un accident nefericit în Consiliul Local Buftea! Fiți consilier, ce mama naibii! Nu mai mimați.

Și pentru că știu că toți așteptați și ceva cu iz can-can-istic, ceva ce unicul consilier local nevalidat din istoria orașului a „uitat” să consemneze, la ședință a participat și Costeluș, cel cu ambiții de viitor primar: Costel Dumitru (foto – sursa Facebook).

consilier Costelus

Acesta a ținut morțiș să demonstreze că lipsa de logică și bun simț a lui Bobei pot  fi oricând întrecute. Cu grație chiar!

Costeluș și-a dorit ca domnul primar să fie mandatat de întreg Consiliul Local Buftea, să reprezinte orașul într-o speță cu Domeniile Știrbey, cărora să le impună, ceară, habar nu am ce să le facă, dar să le facă! În sensul că el, Costeluș, când era mic, se juca prin curtea și pădurea Domeniului. Nestingherit și pus pe șotii! Dar ce să vezi, oamenii ăia haini de la Știrbey au interzis accesul liber în incintă. Iar Consiliul Local și primarul, TREBUIE să facă în așa fel încât și copiii lui Costeluș să se poată juca liberi în incintă.

Nu contează că Costeluș (am făcut cacofonie!) se juca pe un domeniu PUBLIC și acum, copiii săi nu au acces pe unul PRIVAT. Și ce dacă e proprietate privată? Să meargă primarul și să ceară, să facă, să rezolve. Copiii lui Costeluș au dreptul la joacă în Știrbey! Și sute de alți copii, alături de ei.

Și să se vândă și șaorma în Știrbey! Ce mama naibii? E orașul lor?!

NOTA BENE:

În altă ordine de idei, dacă omul vine ca simplu cetățean la ședințele de Consiliu Local e una, dar dacă apoi se duce acasă și mimează că e formator de opinie, ziarist, jurnalist, blogger etc, ar trebui să fie supus aceluiași regim cu ceilalți reprezentanți ai presei. Adică acreditare, legitimare etc. Și acces în sala de ședințe ca om de presă! Ce, aici ne jucăm de-a alegerile locale? Uite mandatarul financiar, nu e mandatarul! Pentru că nu cred că  vreunui consilier local îi face vreo plăcere deosebită să vină unicul consilier  local nevalidat din istoria orașului și să-l tragă de șireturi, eventual la persoana a doua singular, de parcă și-au ciocnit valizele în Gara de Nord pe drumul către armată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.