Ultima fiță!

Vremea când a avea Audi, BMW sau Mercedes-Benz, se chema fiță, a apus. Nici cu SUV-urile nu mai ești trendy. A apus și vremea când se considera „șmecherie” să-ți înmatriculezi mașina în Bulgaria ca să eviți taxele românești. La fel cu numerele de Marea Britanie, Germania, Spania etc.

ultima fita 2015_1 002

Astăzi, ultima fiță este să ai camion. Basculantă dacă se poate. Înmatriculată în Italia. Și să te dai cu ea,cu basculanta, goală, prin centrul unui oraș. Fie el și Buftea. ASTA înseamnă să fii mafiot!

În fapt, Dobrică (toți șoferii poartă acest nume generic), se deplasa pe strada Știrbei-Vodă, dinspre Judecătorie către Penny. A ajuns la Monumentul Eroilor (la Cruce), unde și-a dat seama că dacă înainte3ază, poate da peste vreun polițist curios. Foaie de parcurs, acte, asigurare etc…

Așa că, Dobrică o cotește „șmecherește” către Piața Mihai Eminescu, ocolește Primăria Buftea și o cotește la dreapta pe Vlăsiei. Stradă cu care s-ar fi intersectat dacă o ținea pur și simplu înainte, fără să vireze dreapta la Cruce.

Sau poate a vrut să impresioneze vreo demoazelă locală? Că deh, numere de Italia, mașină străină… Ultima fiță, gen!

ultima fita 2015_1 001

ultima fita 2015_1 003

ultima fita 2015_1 004

ultima fita 2015_1 005

ultima fita 2015_1 006

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.