Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov

În urmă cu câteva minute s-a încheiat ședința Consiliului Județean Ilfov. Domnul Marian Petrache, prim vicepreședinte PNL a fost reales în funcția de președinte, secondat de doi vicepreședinți aparținând PMP: Rizia Tudorache și Popeangă Petre.

Marian Petrache și Rizia Tudorache

Bufteni.ro salută decizia consilierilor județeni, care au ales Marian Petrache cu mintea și cu inima, pentru stabilitate,  normalitate și mai ales, pentru continuarea proiectelor începute în mandatul 2012-2016.

Pentru Buftea, această veste nu poate fi decît una îmbucurătoare, deoarece aici s-a stabilit o majoritate a PNL-ului în Consiliul Local, alături de primarul Gheorghe Pistol, care este tot liberal. Ne putem aștepta așadar la o colaborare și mai fructuoasă, și mai strânsă, la fructificarea tuturor proiectelor comune ale celor două entitâți administrative. Dealtfel, prezent la investirea primarului Gheorghe Pistol și a consilierilor locali din Buftea, Marian Petrache a fost întâmpinat cu deosebită simpatie de bufteni, semn că aici este un personaj iubit.

Știm deja ce înseamnă un Consiliu Județean de altă culoare politică decât cea a primăriei, așa că nu putem decât să ne bucure reinvestirea domnului Marian Petrache în funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov.

Marian Petrache, Gheorghe Pistol și Rizia Tudorache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.