Atenție, se oprește apa în cartierul Flămânzeni din orașul Buftea!

Pentru executarea lucrărilor de cuplare conducte noi de pe străzile Independenței, Horia. Cloșca și Crișan, la sistemul centralizat de alimentare cu apă din orașul Buftea, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 6 ore, miercuri, 30 septembrie 2015, în intervalul 08,00 – 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Flămânzeni.

apa-oprita

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, Proiectul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, în valoare de 215,26 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 50,25 milioane lei. Contractele de lucrări derulate la Buftea au o valoare totală de 109,99 milioane lei. La finalizarea acestor proiecte europene, orașul va beneficia de de o stație modernă de epurare, sistemele de alimentare cu apă vor fi reabilitate sau extinse pe o lungime de aproape 53 km, iar cele de canalizare pe o lungime de peste 45 km. În plus, se realizează 8 foraje noi de captare a apei și alte 5 foraje vor fi reabilitate, iar stația de tratare Buftea va fi complet automatizată. Totodată, va fi realizat și un laborator pentru monitorizarea permanentă a calității apei potabile și construcția unui rezervor nou de apă cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariției unor avarii.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.