Noile Dacia Lodgy Stepway şi Dokker Stepway

Începând cu luna aprilie 2015 versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Stepway pot fi comandate de clienţi în reţeaua Dacia din România.

LIFE STYLE DACIA DOKKER STEPWAY (K67) - PHASE 1

Lansată în 2009, ca serie limitată în gama Sandero, versiunea Stepway a ajuns, de-a lungul anilor, să se impună ca un veritabil succes atât în România, cât şi la export, vânzările sale ajungând să reprezinte, pe unele pieţe, peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

Atât rezultatele comerciale, cât şi capitalul de imagine pe care şi l-a construit în timp această versiune specială, reprezintă argumentele care au stat la baza deciziei de a include o versiune Stepway şi în oferta modelelor Lodgy şi Dokker.

Prezentate la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, aceste versiuni aduc un plus de temperament și personalitate celor două modele de familie, datorită numeroaselor elemente specifice inspirate din universul vehiculelor crossover:

– bară de protecţie faţă (şi spate, pentru Lodgy) în nuanţa caroseriei,

– ornamente faţă şi spate de culoare crom satinat,

– proiectoare de ceaţă cu ornamente de culoare crom satinat,

– elemente de protecţie pentru pasajele roţilor de culoare neagră,

– bare de pavilion longitudinale Dark Metal. Aceeaşi nuanţă este utilizată pentru carcasa oglinzilor retrovizoare exterioare şi pentru jantele de aluminiu,

– calandru negru cu bandou superior de culoare neagră,

Afla prețuri și detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.