Cât mai poți minți Neluțule?

Deja sila și cu mila mi se amestecă în gât când scriu aceste rânduri. Mi-e și milă, mi-e și silă de cei care încă-l mai ascultă pe Neluțu Vijelie, darmite de cei care-l și cred!

Într-un extras de „emisiune” publicat de Media Scurs sau GăoziTV, cum i se mai spune, Neluțu-Vijelia care s-a abătut asupra orașuluii Buftea, se bate cu două cărămizi în piept și cu o greblă pe care o calcă ritmic cu piciorul, astfel încât coada să-i izbească simulacrul ăla de pectoral, precum că EL, UNICUL ȘI IREPETABILUL, CETĂȚEANUL DE BINE, CARE VREA SĂ NE AJUTE SĂ NE RECUCERIM ORAȘUL…. pana mea de păpușă de lemn cu nas lung, care crește când minți, orașul a revenit buftenilor în anul 2012, să nu uiți asta, Vijelie!

Motivul pentru care se înfoaie Ospătărașul cel Viteaz este că EL; UNICUL ȘI.. ați prins ideea, a adus nu numai RAJA în Buftea, dar a și făcut parcul RAJA, cel de pe strada Studioului. A făcut pe dracu’ ghem!

Deși a fost contrazis de lume pe pagina respectivă, postacul undercover al lui Neluțu (eu oscilez să cred că e ori Costeluș, ori Eugen, marele programator peste noapte), a intervenit „înțelegând” el mai bine cum stă treaba și deslușind misterul: Neluțu ESTE UNICUL ȘI IREPETABILUL, CETĂȚEANUL DE BINE, CARE VREA SĂ NE AJUTE SĂ NE RECUCERIM ORAȘUL. E o…, dar în fine!

Nedorind să cobor nivelul la cel al discuției cu partizanii lui Stoica, am explicat mai sus de ce refuz asta, am dat un search în arhiva proprie, de unde vă ofer, spre documentare, un extras dintr-un comunicat oficial RAJA Constanța, care a fost și publicat în oficina lui Neluțu, Buftea Azi din ultimul său an de mandat, dar redistribuit apoi de RAJA, sub formă de flyer, atașat la facturile emise în anul 2014, din care redau:

O investiție “de suflet” derulată de SC RAJA SA pentru orașul Buftea, este Parcul Central de pe strada Studioului. Toate aceste eforturi financiare, în valoare totală de 10,4 milioane lei (104 miliarde lei vechi), peste 2 milioane euro, au fost susținute din fondurile proprii.

Pe lângă aceste proiecte derulate integral din bugetul propriu, SC RAJA SA aduce în Buftea proiecte europene de 123,14 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură prin cofinanțare 33,5 milioane lei, iar Consiliul Local Buftea doar 0,9 milioane lei. În cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu – Axa prioritară 1, se derulează și contractul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, care cuprinde trei componente de lucrări importante pentru Buftea”

Dacă e vreun necredincios, vă pun la dispoziție și un printscreen al documentului respectiv, unde se vede și proveniența, respectiv antetul RAJA. Oricum, am solicitat deja de la Compartimentul de Relații cu Presa, un punct oficial de vedere în acest sens, știind clar că ei au fost cei care au realizat Parcul RAJA, de la finanțarea proiectului până la implementarea sa. Adică de la A la Z. Neluțu doar încearcă să-și aroge niște merite necuvenite, dar hei! Nu e la prima abatere, ca să zicem așa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.