Crevedia: habemus primar, viceprimar și consiliu local!

Astăzi, 12.07.2016, la Căminul Cultural din Crevedia, în prezența subprefectului de Dâmbovița, domnul Ciprian Păsăilă, a avut loc ceremonia de învestire a primarului ales, Florin Petre și de constituire a Consiliului Local Crevedia.

primar si viceprimar Crevedia

După depunerea jurământului de către consilierii locali și primar, s-a trecut la cel mai fierbinte punct de pe ordinea de zi: alegerea viceprimarului.

După două tururi de scrutin, cei 15 consilieri din Crevedia, l-au ales pe Ionuț Jeloaica să le fie viceprimar, acesta primind 8 din totalul de voturi.

Deși cei de la PSD au încercat tot ce a fost posibil pentru a-l numi pe Gheorghe Ștefan, zis Fane, în funcția de viceprimar, punând chiar la cale o coaliție vremelnică și întocmită cam ad-hoc, cu ALDE, votul consilierilor a fost clar: Ionuț Jeloaica viceprimar. Motiv pentru care atât Florin Toader (ALDE), cât și Fane de la PSD au plecat extrem de afectați de la ceremonie.

Teoretic nimeni nu ar avea de ce să fie supărat în fața unei victorii clare, decisă democratic în urma votului popular. Florin Petre a demonstrat că este un lider adevărat, că are priză la electorat și că are în spate o echipă puternică, de profesioniști.

Cu un consiliu local atât de viu colorat, având consilieri de la toate formațiunile politice care s-au angrenat în campanie, adică UNPR, PNL, PSD și ALDE, crevedienii se pot aștepta la ședințe de consiliu furtunoase, cu îndelungi dezbateri și contestații peste contestații. Este așadar timpul ca înțelepciunea să ia locul orgoliilor și acest consiliu local să înceapă să funcționeze normal, pentru că într-adevăr, Crevedia are nevoie de o mână de gospodar, și a primit-o, în persoana lui Florin Petre și nu în ultim rând a vicelui Ionuț Jeloaica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.