Stoica revine! A câta oară? Pam-pam!

S-a mai petrecut o emisiune marca „Media Scurs”, de această dată cu un moderator, o minune! Dar invitatul, acelasi trist și ponosit Ion Stoica. Cu idei vechi, cu texte vechi, cu adresări vechi, cu dușmănii vechi, într-un cuvânt, cu nimic nou. De fapt, nouă este imaginea sa, la care dacă ar adăuga o sutană, ceva, ai jura că este reîncarnarea cardinalului Richeliue din romanele lui Alexandre Dumas. Știu că nici Stoica, nici electoratul său nu înțeleg o iotă din ce scriu, de aceea îi aștept să mă dea în judecată, făcând astfel dovada crasei inculturi în care se hârjonesc, precum suidele care descoperă nămolul de la Techirghiol. Pam-pam!

Spicuim din „magnifica” emisiune, cu unica bucurie că vedem cu toții pe ce se irosesc banii unora (camere, operatori, regie de platou, grafica etc):

Aflăm că dacă iei mită, în calitate de funcționar public, se numește activitate politică și dacă esti condamnat pentru asta, te numești „deținut politic”. Pam-pam!

Înțelegem că nu se concepea la acea dată (n.r. pe vremea cand Ion Stoica era primar), să iei mai întâi șpaga și apoi să purcezi la îndeplinirea părții tale de înțelegere. De parcă nu așa se face de mii de ani! Pam-pam!

Mai aflăm că la nr.133, se află „o casă veche de paiantă”, deținută de mama fostului primar. Casa de paiantă: (foto)

Aflăm că ex-primarul are probleme cu memoria, el făcând confuzie între multele mașini de lux pe care le-a deținut: astfel, BMWul X6, l-a dat înapoi sau l-a vândut sau mama naibii știe ce a făcut cu el, deoarece, așa cum susținea la acea vreme, „consuma prea mult”, având o motorizare de 4 litri, pe benzină. În schimb, a păstrat BMWul X3, cu care se plimba fosta sa soție, de la acea vreme, până de curând, cand i s-a pierdut urma. Femeii, nu a mașinii. Pam-pam!

Mai aflăm că fostul primar are niste prieteni demni să stea la masă cu prinții din Monaco, odată ce își permit să lase un BMW X6 aproape nou pe unde apucă. Hai să fim serioși! Pam-pam!

Mai aflăm că are mari probleme cu memoria, confundând perioadele. Susține că în perioada cand era el primar, a realizat jumătate din proiectele implementate de actualul primar. Uită că puținul făcut de el, Ion Stoica, a fost pe baza proiectelor moștenite de la defunctul  primar Constantin Bălălău. Adică el nu a apucat să pună în practică proiectele moștenite, dar a mai pus pe picioare încă 15! Am râde dacă nu ar fi de plâns! Pam-pam!

Episodul „Asfaltarea Independenței” – cica Ion Stoica a plecat în concediu și a delegat toate atribuțiunile sale viceprimarului. NICIODATĂ în istoria sa de primar nu și-a delegat atribuțiunile, în afara acestei perioade, mai sus citate. Strict atunci, strict cand trebuia. Nu pare cusută cu ață albă? Pam-pam! Și pam-pam bis, de ce nu există niciun protocol scris în acest sens? Că tot ne zice de el, dar niciodată nu-l arată. Documentul potrivit căruia domnului Radu Titus Marinescu i s-au delegat atribuțiunile de primar. Pam-pam!

Și victimizarea continuă! Ion Stoica presupune că eu și G. Clit scriem comentarii, sub pseudonim, împotriva sa. Neluțule, te înșeli! Cel puțin în privința mea. Știi prea bine că-mi place să mă semnez, nu de alta dar să nu crezi că te-ai așezat pe un… morcov, întâmplător! Nu amice, ăla nu e morcov și nici nu este pus acolo la întâmplare. Vaselina o aduci tu! Și o să iei tu 100.000 euro de la mine când în loc de ProTV vom urmări Media Scurs și tu o să fii prefectul județului Ilfov, nu primar la Buftea.  Ahh și cand Mercedes-Benz România o să-ți dea mașină de curtoazie pe bază de merit, influencer mic care esti!  Pam-pam! Săracule, ai nevoie de bani pentru campanie?

 

Despre „moderatorul” Mihai Claudiu Marian, felicitări!

Ești unicul potrivit să „moderezi” emisiunea cu Ion Stoica, deoarece nu reușești să pari mai deștept sau mai cult decât el. Și îl mai și întrerupi constant de parcă ar interesa pe cineva părerile tale. Din păcate ești sub Adrian Gozi, ceea ce nu e o laudă! Las aici doar atât: „A fost lovit de către tren” și „Crevedia aparține de Buftea”. Q.E.D. Pam-pam!

În concluzie,

Ion Stoica a acaparat timp de 2:35 ore o emisiune în care nu a spus nimic. Este aceeași Fecioară care a rămas gravidă „accidental” și nici n-a dat naștere vreunui Prunc! Caz unic! Pam-pam!

Nu vine cu nimic nou, e prea-curat, prea-pregătit, prea-imaculat, prea… ce vreți voi. Știe tot, rezolvă tot, a avut realizări, exact ca o echipă de fotbal care a retrogradat, desi a avut un joc mai bun (zice el), dar a marcat mai puține goluri. Vorba aia: „joacă bine, dar duce crosa strâmb”! Sau „ceilalți și-au dorit mai mult Victoria”. Ce nu înțeleg este de ce nu dă cărțile pe față, în sensul că, așa cum am anunțat deja pe pagina de Facebook BufteniRo, Ion Stoica a bătut palma cu ProRomânia?!

La această oră, revenirea lui Stoica în alegeri este precum o încercare a revenirii Evului Mediu Întunecat, versus Era Modernă a Luminii și a Tehnologiei, pe care o parcurge Buftea astăzi. Cine a avut ochi să vadă, urechi să audă și mai ales, creier să priceapă, a înțeles că Stoica dorește să-și plătească polițele, începând cu actualul primar și terminând cu ultimul susținător al acestuia, inclusiv cu subsemnatul. Vom fi aici în iunie, vom face front comun, vom trimite Evul Mediu înapoi, acolo unde îi este locul. Pam-pam! Și canci 100.000 euro, săracule!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.