Unde mergem de Valentine’s Day?

Anul acesta, oferta de Valentine’s Day este săracă. Doar două localuri organizează evenimente de Ziua Îndrăgostiților. De vină par a fi factorii economici, care deși pe hârtie sunt în creștere, nu se reflectă de niciun fel și în buzunarele cetățenilor. Alți factori ar fi lipsa de cerere din partea clienților, focalizați pe două-trei zone de interes local, incapacitatea patronilor de a-și atrage clientela altfel decât prin mijloace supuse hazardului, frustrările și patimile locale,cumetriile și anti-cumetriile etc.

Așadar, pe data de 14 Februarie, îndrăgostiții își pot declara iubirea în două localuri buftene: Palatul Știrbey și Taverna Studioului.

afis comun

Dacă în cazul Tavernei, sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților este deja tradiție, interesant ar fi de văzut cum va arăta evenimentul de la Știrbey.

Aici, managementul s-a schimbat mai des decât partidele politice care au condus România, fiecare încercând să-și pună amprenta. Și-au pus-o: Domeniile Știrbey supraviețuiesc datorită evenimentelor cu circuit închis și a Summer Well-ului. Anul acesta, Palatul Știrbey îl aduce pe Mărgineanu, care speră să umple sala cu al său „Mă iubește femeile”. Nu-i putem acuza pe cei de la Știrbey de originalitate, dat fiind faptul că Mărgineanu a fost anul trecut la Tavernă și de Revelion a cântat în Piața Mihai Eminescu, la petrecerea susținută de Primăria Buftea.

Prețul unui bilet „silver” este de 50 lei, iar unul „gold”, care probabil asigură un loc amplasat imediat lângă scenă, este de 70 lei. Meniul este „a la carte”, adică primești ceea ce comanzi.

Evenimentul are loc duminica, 14 Februarie, începând cu ora 19:00 (accesul este permis începând cu ora 17:00)

Margineanu

 

La Taverna Studioului vine formația Taxi. O premieră pentru Buftea, trupa fiind la prima apariție pe meleagurile ilfovene, atât de apropiate de cele ale Dâmboviței. Evenimentul are loc înainte de Ziua Îndrăgostiților, adică vineri, 12 februarie, începând cu ora 21:00. Aici, costul unui bilet este de 45 lei, care asigură întrarea și evident locul rezervat. Rămâne de văzut cât la sută din succesul serii se va datora formației Taxi, care are un stil muzical mai greu de digerat și mult mai puțin popular decât cel al lui Mihai Mărgineanu; ca să nu mai vorbim de notorietate… și cât la sută datorită renumelui Tavernei care în ultimii ani s-a impus ca fiind localul care dă ora exactă în Buftea.

Taxi

Dacă în cazul Tavernei Studioului, materialul are un caracter  strict informativ, deoarece locurile sunt îm proporție de 95% epuizate, la Palatul Știrbey mai există bilete disponibile.

Pentru ambele evenimente aveți detalii suplimentare pe afișe.

Happy Valentine’s Day!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.