Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au fost încarceraţi la Penitenciarul Rahova

Foştii miniştri Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au fost duşi de la Poliţia Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde au fost încarceraţi după ce au fost condamnaţi definitiv de instanţa supremă la 4 ani şi 8 luni, respectiv 4 ani de închisoare, în dosarul privatizărilor strategice.

Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy

Codruţ Şereş şi Zsolt Nagy au mers la Poliţia Ilfov după aproximativ trei ore de la decizia instanţei supreme şi au aşteptat în biroul poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale mandatele de executare a pedepselor cu închisoarea.

După ce au primit mandatele de executare a pedepsei pentru Şereş şi Nagy, care au domiciliile în judeţului Ilfov, poliţiştii ilfoveni i-au dus pe cei doi foşti miniştri în Penitenciarul Rahova, unde aceştia vor sta 21 de zile în carantină, urmând ca, în cel mult o lună, Administraţia Penitenciarelor să le stabilească regimul şi locul de detenţie.

„În cursul acestei zile, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit pentru punerea în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe numele a două persoane, cu domiciliul pe raza judeţului Ilfov. Cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, pe o perioadă de 4 ani şi 8 luni, respectiv 4 ani, au fost puse în aplicare de poliţiştii ilfoveni, persoanele condamnate fiind conduse la Penitenciarul Rahova, pentru încarcerare”, arată IPJ Ilfov, într-un comunicat de presă. (Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.