10 lucruri despre Ziua Națională a României a la Buftea

Iată cum (nu) s-a văzut Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sărbătorită la Buftea. 10 chestii mititele…

Cei de la PSD au făcut o repetiție cu public pentru piesa-parodie „Astă seară dansăm în familie!”, care se va juca la începutul verii viitoare. Tinerele speranțe au avut iluzia că sunt în prim-plan, cam tot atât cât au și caii care trag la căruță. Sunt în frunte, nu? Conduc? Nu?

1 Decembrie 2015 120

Nu au lipsit nici glumele. Gluma sezonului de toamnă-iarnă la Buftea: ALDE. Parcă mi se făcu dor de legionaarii bufteni. Măcar ăia aveau credibilitate….

1 Decembrie 2015 136

PRM a depus o coroană de flori pentru ultima oară în aceată formulă. De anul viitor vor depune din partea „Veteranilor fără război”, filiala „Tinere speranțe –arme fără foc”.

1 Decembrie 2015 142

UNPR a venit cu tot efectivul, plus aproximativ 75% din efectivul membrilor pe județ. Au fost toți patru! Totuși, președintele din Buftea a confundat evenimentul cu Balul Mascat al Liceului DD din localitate, altfel nu înțelegem de ce s-a deghizat în Marius Moga Naționalistul.

1 Decembrie 2015 130

Mișcarea Populară nu a participat la depunerea de coroane. Era și normal, la depunere au luat parte numai formațiunile politice și apolitice serioase. În plus, printr-un comunicat de presă pe care-l va da publicității pe saitul-ofticos de la șaormerie, dl inginer Marchidan a declarat că datorită producției slabe de iasomie pe hectar, PMP Buftea nu mai are fonduri. Pe aceeași linie, canci reclamă, canci campanie, canci partid!

10443108_791737660859993_2113379026835913513_o

Nici cei care se ocupă de presa locală de opoziție nu au participat la depunerea de coroane:

Gelu, pardon, Buftea Live a replicat că este un dizident și dizidenții nu iau parte la adunări de niciun fel, după care a plecat să ia masa lângă benzinăria din Studio, în cortul special amenajat de Primăria Buftea.. Nemulțumit că a primit un singur cârnat, a pozat oala plină, în semn de suprem protest.

carnati live

Pârâcioasa Mică aka. Vincențiu Nae nu s-a putut strecura în mulțime pentru că mulțimea s-a strecurat în el. Serios vorbind, acesta a preferat să prindă loc în față la Judecătoria Buftea, după ce lăsase loc în rând și la Tribunalul Ilfov, unde a dat în judecată Primăria Buftea în încă 45 de procese pe Legea 544. A motivat sec: „vin Sărbătorile!” N.R. Bate vântu’ frunza’n dungă / N-a rămas un leu în pungă…

Graiul Neamului a fost ocupat cu copy/paste-ul de pe saiturile de specialitate Can-Can, Click și Libertatea, deoarece „Când poporul tace, e picat internetul”.

Sataniștii și-au făcut simțită prezența și de această dată, lăsând un semn clar: Steaua lui David. După aceea au plecat la o partidă de table, motivând că au auzit de 6-6, dar niciodată n-au știut ce este 6-6-6.

Copy of 1 Decembrie 2015 302

Unul dintre cetățeni de bine ai urbei a furat un vas din inox precum cel din imagine. Acesta a fost „subtilizat” de la locația aflată în zona Calul Bălan și era proprietatea uneia dintre doamnele care au pus umărul la pregătirea mesei pentru cetățenii din zona. Și acum, cu toții într-un glas, repetați cu voce tare: „Mândri că suntem bufteni!”

Copy of 1 Decembrie 2015 286

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.