Bogdan Tobă, anchetat de ANI!

Ce „uită” să vă spună, zilele acestea, vajnicul „Robin Hood” de Buftea, acest „Smeagol” ocupat să caute nod în papură administrației locale, deci ceea ce nu vrea el să vă spună, este că ANI a decis începerea anchetării stării „de sănătate” a acestuia. Pe principiul „așa cum  faci tu denunțuri și reclamații, stai flexat că nu ești vreun prea-curat”, iată că roata s-a întors!

 

Bogdan Tobă anchetat de ANI!

În fapt, este vorba despre nenumăratele sale cereri de finanțare din partea susținătorilor, deoarece se știe că actualul consilier local a cerut bani de la populație în mai multe rânduri: pentru a plăti amenzile și procesele în urma „protestului RAJA”, pentru a-și finanța campania electorală, iar mai recent, pentru a-și achita cheltuielile de judecată în procesele care i-au fost intentate de diferite persoane pe care le-a calomniat în mod josnic. Aș mai adăuga și diferitele cereri de finanțare pentru diferite „cauze umanitare”.

Se pare că „distinsul” consilier, prea-curat precum cearceaful miresei după consumarea primului act al căsătoriei, „a uitat” să declare aceste sume, nu numai în dceclarațiile de avere, dar și în cele fiscale, așadar ne putem aștepta ca în curând să-l întrebe de sănătate și băieții de la ANAF. Sau cel puțin așa ar trebui.

Așteptăm ca ANI să fie sesizat și în privința incompatibilității aceluiași consilier local, care din postura de membru al comisiei de agricultura, turism etc, deține informații la prima mână cu care să-și favorizeze desfășurarea altei „afaceri” pe care a îmceput-o, aceea de samsar imobiliar.

Hai Tobiță, că se strânge lațul și pare nasol să ți-o iei cu propriile-ți arme, ba mai mult, va fi nasol să se dovedească că ești doar un ipocrit, care aleargă pentru o funcție plătită de la buget, așa cum am afirmat aici de nenumărate ori, nicidecum în interesul buftenilor, așa cum afirmi cu nerușinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.