(H)AUR la Buftea

Păzea! (H)AUR la Buftea!

Ieri, în timpul evenimentului prilejuit de Sărbătoarea Înălțării și implicit a Zilei Eroilor, la depunerea de coroane au apărut, precum ciupercile alea nasosle, niște neica-nimeni de la așa-zisa formațiune (H)AUR.

Îi conducea o duduie blondă, ceva parlamentar al formațiunii respective, unica făptură remarcabilă din grupul acela pestriț, parcă desprins din schițele lui Caragiale.

(H)AUR la Buftea
(H)AUR la Buftea

 

În grup, am remarcat doi băieți pe care nu-i cunosc, dar care păreau că nu se cunosc nici între ei, Vișinică ăla mic, de face pe cutezătorul reformator pe la ce partid apucă și cel mai versat politician buftean, exponentul cetățeanului ratat pe toate planurile, implicit cel politic, Dinu, prostituata politică locală.

Acest Dinu, pe lângă faptul că nu-și justifică nici aerul respirat, și-a târșâit flatulările prin ce partid a apucat, având – cred- vreo 4 formațiuni pe care le-a „reprezentat”. De aici și termenul de prostituată politică, căci traseistele au ceva în plus, deci comparația era nelalocul ei!

Apogeul „carierei” sale politice îl reprezintă faptul că a ajuns consilier local, dar stați flexați, nimeni nu a remarcat asta, el fiind total absent pe la ședințele la care „participa”. Omul este de o nulitate atât de absolută încât îl pune cumva în valoare pe Vișan! Adică pe lângă Dinu, Vișan pare un adevărat gânditor și politician!

(H)AUR la Buftea
(H)AUR la Buftea

Neaveniții ăștia de la (H)AUR, au depus o coroană – bravo lor! Apoi și-au făcut loc, timid, pas cu pas, și s-au infiltrat cumva în gradena rezervată oficialităților și invitaților organizatorului evenimentului. Pare că nu le-a zis nimeni că-s atât neinvitați, cât și nedoriți! Așa se întâmplă când confunzi tupeul cu nesimțirea! Bine măcar că blonda, parlamentară (H)AUR, dă bine la poză și nu a stricat imaginea, și-așa stricată de ăilalți doi „ciumegi”.

Parcă știind că imaginea e totul, pe Vișan și Dinu Nevăstuică, nu i-a luat nimeni la gradenă, semn că frate-frate, dar imaginea costă bani!

Pe lângă nehaliții ăștia doi, uitați de soartă și de vreme, (H)AUR a mai uitat pe margine o valoare locală! Impardonabil! Ioana D’Arc a Buftei sau mai degrabă Moaștele Sf. Ion Flori (că săraca s-a stafidit de zici că-s moaște ambulante) a rămas ascunsă într-un colț, pândind vreo conspirație locală sau poate așteptând să vadă daca delegația (H)AUR se va caza la Studio B ca să dea fuga la Silviu Apulei la „emisiunea” de „maximă audiență” șă mai dea o „știre-bombă”. Sau poate aștepta să fie invitată la „after-party”. Stai flexată, coropișniță bătrână, nu te vor ăștia nici dacă se apucă să facă insectar și le lipsesc lighioanele la colecție!

După eveniment, delegația (H)AUR a plecat, la fel de divizată, cumva conform statutului pe care-l au în organizație: în față șmecherii cu oameni de legătură, apoil pielea… ploii, către Pizzeria Romană, conduși de un alt „om de afaceri” buftean, ăla care nu se amesteca în politică și nici nu îi pasă de așa ceva, acest El Zorab de la Amandra. Șefu’ de la Amandra, ca să fim mai exacți.

Oricum, faza cu Pizzeria Romană a fost diversiune, delegația de „politicieni  proaspeți” fiind așteptată de „eminența” cenușie a orașului, la Bordelul Tiriștilor, pe DN7, la un mic românesc și o bere rece de import (la halbă că e  criză). S-au scos de la dosar fel de fel de „documente compromițătoare” (vezi coropișnițo de la ce sursă de informații ești exclusă?), s-a jurat credință partidului, slavă conducătorului Simion, răzbunare, pușcărie pentru cei aflați la putere, răstigniri, tras pe roată, țurca, leapșa pe ouate șamd.

În tot acest timp, redactorii de la „Scrotul la vedere” se dădeau cu fesele de planetă, deplângând faptul că „delegația” (H)AUR a fost nebăgată în seamă și nedorită la evenimentul mai sus menționat. Da, nu v-ați înșelat, Buftea s-a săturat de păcălici, de farisei și de impostori, plecați dreaq la Chișinău cu tot cu Simionul vostru! Nu vă vrea nimeni!

Apropos, felicitări! Ați învățat să scrieți corect românește! Măcar atât să fie corect pe haznaua voastră – La (re)vedere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.