Atenție, se oprește apa în orașul Buftea și satul Mânăstirea din comuna Crevedia!

Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei de aducțiune nou montate la sistemul centralizat de alimentare cu apă, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile timp de 9 ore, începând de luni seara – 14 martie 2016, ora 22,00 și până marți dimineață – 15 martie 2016, ora 07,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din orașul Buftea și cei din satul Mânăstirea – comuna Crevedia.

fara-apa-potabila

Lucrările executate fac parte din contractul de lucrări “Reabilitarea și extinderea surselor de captare și tratare a apei potabile din Orașul Buftea și Comuna Corbeanca”, în valoare de 16,09 milioane lei. În cadrul acestui contract, se realizează 8 foraje noi, iar alte 5 foraje vor fi reabilitate, plus sistemele conexe de aducțiune la stația de tratare Buftea, care va fi complet automatizată. Totodată, va fi realizat și un laborator pentru monitorizarea permanentă a calității apei potabile și construcția unui rezervor nou de apă cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariției unor avarii. În urma acestor investiții, cetăţenii oraşului Buftea vor beneficia de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran.

Tot în Buftea, se derulează și contractele “Construcția Stației de Epurare” și „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare”, in valoare de 93,90 milioane lei. În urma realizării acestor proiecte, orașul Buftea va beneficia de o stație modernă de epurare, sistemele de alimentare cu apă vor fi reabilitate sau extinse pe o lungime de aproape 53 km, iar cele de canalizare pe o lungime de peste 45 km.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

2 comentarii la „Atenție, se oprește apa în orașul Buftea și satul Mânăstirea din comuna Crevedia!

 • 9 martie 2016 la 11:17 am
  Permalink

  Domnule Cristian, nu stiu daca sunteti in cunostinta de cauza privind ultima tampenie facuta de cei ce au tot sapat pentru a schimba conductele de apa.
  Dupa cum stiti din anul trecut se tot executa lucrari privind modernizarea retelei de canalizare (apa).

  De circa o saptamana si mai bine, muncitorii au revenit in locurile in care au avut lucrari terminate si au sapat din nou la prima vedere fara motiv.

  Pana la urma s-a aflat motivul: sunt scapari serioase de apa si nu se stie de unde. Cum priviti acest lucru?
  De ce au efectuat aceste lucrari oameni simpli fara nici o pregatire, lipsiti macar de o supraveghere a unor cadre competente ce cunosc inginerie etc. In mai toate articolele spuneti ca buftenii sunt nemultumiti. Macar acum cu ocazia asta, avem voie sa fim nemultumiti? Ca ne-am cam saturat de lucruri proaste si de mantuiala. Cunosteti oare si problema unei intregi strazi din Buftea unde nu stiu cat de prost si cum au fost montate tevile incat au spart strada din nou?
  Cu consideratie, un bou de buftean nemultumit!

  Răspunde
  • 9 martie 2016 la 3:36 pm
   Permalink

   Domnule Florin, (daca asa va cheama), puteti sa fiti nemultumit, sta in firea locului sa fiti asa. Nu va condamna nimeni. Este insa dreptul meu de a fi sau nu de acord cu asta. Se poate? In alta ordine de idei, presupun ca sunteti in cunostinta de cauza referitor la cei care efectueaza lucrarile. Cine este angajatorul, beneficiarul lucrarii si implicit ordonatorul de credit, adicatalea platitorul? Cu deosebita consideratie, un ardelean care nu intelege.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.