Atât s-a putut

Atât s-a putut!

„Investigatorii” noii pagini de propagandă exhaustivă, denumită de cunoscători drept „Scrotul la vedere” nu iau vacanță, ci își unesc eforturile pentru a denigra, pe toate căile, tot ce este legat de activitatea primarului și a angajaților Primăriei Buftea. Este și acesta un mod de a câștiga capital electoral! Asta deși, zilele trecute, se jurau pe roșu că ei nu reprezintă interesele niciunui primar, că ei investigheazaă, cercetează, prezintă adevăruri, blablabla… Nuuuu, ei nu au nicio legătură cu Ion Stoica, nici nu îl reprezintă, nici nu încasează câte o ciorbă caldă la el la ”Bordelul tiriștilor” de pe DN7! Suntem curioși cât o mai încasează și pe aia, căci „dărnicia” fostului primar este întrecută doar de abilitatea sa de a poza în victimă nevinovată. Atât s-a putut!

Sare ca ars și fostul primar, adică Ion Stoica, care și el se jură, tot pe roșu, că „Scrotul la vedere” nu are nicio legătură cu el, ba dimpotrivă, că s-au luat și de domnia sa și că abia așteaptă să afle cine sunt cei care scriu sub protecția anonimatului.

Să fim serioși, Don  Nelu, „Scrotul la vedere” s-a „luat” de matale la modul „era să aveți o scamă pe sacou”, nu v-a atins nici 0,5% față de atacurile concentrate asupra actualului primar și nu numai. Nici noi, ăștialalți, care jucăm în altă echipă (ca să nu zic altă ligă), nu avem ciungă-n păr! Dacă „Srotul la vedere” juca corect, avea ce zice despre cei patru ani (2008-2012) și mai ales despre șleahta denumită pompos „echipă” care se lipise de Primăria Buftea, cu titulatura de „specialiști”. Atât s-a putut!

A mai existat o publicație „neatârnată” care dorea binele urbei, care s-a dovedit, așa cum scriam la vremea aceea, că face totul doar pentru a-l scoate în lumină pe neisprăvitul ăla de Tobă și mai apoi, pentru a-l face consilier local, că deh, atât s-a putut! Acum, văd că „specialistul” în tot și toate, dă cu presupusul despre Domeniul Știrbey, pe care el l-ar fi cumpărat (cu bani publici) și apoi l-ar fi falimentat ca pe toate celelalte afaceri în care s-a implicat în viața lui! Chiar așa, domnu’ Tobă, de ce nu ați prezentat Consiliului Local Buftea  un proiect de achiziționare al Domeniului Știrbey, în calitatea dvs de consilier fix în comisia de turism, agrement și tăiat frunze la câini din care faceți parte?! Aaaaah, e mai ușor să mimăm competența de pe canapea, în fața camerei? Atât s-a putut! Ah, și încă ceva, la momentul în care Ion Stoica a intenționat să cumpere Știrbeyul pentru oraș, chiar Bogdan Tobă a fost printre cei mai vehemenți contestatari ai proiectului. Căutați la el pe „Haznaua de Buftea”, dacă nu o fi șters deja postarea.

Ultima găselniță a „Scrotului” sunt cele două doamne care lucrează de le sar capacele în Primăria Buftea: Oprea Magdalena și Căpățînă Magda. Scrieri care le provoacă orgasme nedisimulate „surorilor Kessler”, care însă „uită” că toate trei la un loc, nu au muncit toată viața lor, cât muncește una singură dintre cele două doamne – mai sus menționate- într-o lună de zile! Nu mai vorbim de pregătire, educație șamd, că aici, tot publicul „Scrotului” e la capitolul corijenți, dacă nu chiar repetenți, în timp ce cele trei surori cucuiete, refuzate la export în anii ’50, nu se califică nici în faza pe sate! Atât s-a putut!

Pe de altă parte, se observă o ameliorarea a relațiilor dintre „Scrotul la vedere”, Ion Stoica, „AUR Buftea” și Bogdan Tobă: un fel de armistițiu – nu ne luăm unii de ceilalți, că poate-poate colaborăm la alegeri. Se mai trimit ponturi între entități, se mai ridică la fileu câte una, câte alta, se mai servește cu boltă, chestii de finețe… Un singur lucru e comun la toate cele patru coordonate de mai sus, perenitatea „Surorilor Kessler”, care dau cu presupusul la tot ce se comentează și interpelează agresiv orice persoană care are altă părere, trântindu-se de asfalt, cu fesele alea care au pierdut de mul lupta cu gravitatea, în orice moment sunt tratate identic. Asta ca să vedeți cam cât timp liber au! Atât s-a putut!

Așadar, dacă ăsta e publicul-țintă, dacă ăștia vă sunt cititorii, dacă asta e armata care se strange pentru alegerile din 2024, e bine de tot, pe principiul „ATÂT S-A PUTUT!” O să dansați „Hora popilor”, că tot avea în plan Ion Stoica, în calendarul său electoral din 2012, reducerea fondurilor alocate bisericilor (hai că ne-am făcut temele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.