Crevedia: să înceapă transhumanța!

Din lipsă de alte evenimente cu balonul rotund, nordul Ilfovului își aruncă ochii peste gard, la vecinii dâmbovițeni. Aici, Voința Crevedia a disputat manșa întâi a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.

Conform Ilfovsport.ro, „Meciul dintre Voința Crevedia și Flacăra Moreni s-a terminat la egalitate, scor 2-2, urmând ca sâmbătă, 25 iunie, la ora 18:00 să se dispute la Moreni returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a”.

Vointa Crevedia baraj

Și în tribune a continuat „meciul”. Profesorii, Florin Toader și Valeriu Șerban, perdanții alegerilor locale din 5 iunie au stat la tribuna zero, semn că „noblesse oblige”, în timp ce primarul ales al comunei Crevedia, Florin Petre a ales să trăiască intensitatea meciului alături de peluza care a încurajat necontenit gazdele. Acolo, alături de popor. Semn clar că nu scaunul îl face pe om, ci fix viceversa.

Retoric, niște crevedieni născuți hâtri, adică cu simțul umorului, au remarcat că poate „este timpul să înceapă transhumanța la Crevedia”. Și poate cu o infuzie de brânză proaspătă, niscai lapte nepasteurizat, completați de niște mici și faimoasa ciorbă de burtă de la nea Chioru’,  Voința Crevedia ar accede mai lesne către pozițiile superioare ale Ligii a 3-a, și de ce nu, chiar mai sus.

*foto Ilfovsport

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.