NU Boicotați bâlciul de la Buftea!

Trist dar adevărat, există și specimene care își doresc ca totul să meargă prost, numai pentru a avea ei ce scrie. Însă este lăudabil când aceștia își revin, își recunosc greșeala și relele intenții și, în lumina faptului că într-un viitor nu prea îndepărtat vor ținti un scaun de consilier local, au început să-și facă campanie de pe acum.

Astfel, orice vizitator, client sau nu, care vine la bâlciul  organizat în piațeta Mihai Eminescu, din fața Primăriei Buftea, va primi GRATIS o șaorma de la vestita șaormerie urbană aparținând Expresului de Buftea.

Oferta este valabilă vineri și sâmbătă, pentru a permite și comercianților prezență să facă vânzare. Se știe că altfel, „Mănânci pe fugă” este un adevărat etalon culinar și pe lângă el, toți cei care încearcă să vândă mâncare sunt niște diletanți. Dar, altruist din fire, șaormarul sprijină bălciul.

boicot

Campania se numește „O șaorma pentru fiecare” și se înscrie în programul regional de dezvoltare al „Asociației Șaormarilor cu Veleități Jurnalistice”, care face parte din „Mișcarea Internațională Junk-Food for Life!” de pe lângă „Consiliul European al Șaormarilor” cu sedii la Bruxelles-Ankara-Istanbul-Crevedia.

 

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.