POSTURI VACANTE SCOASE LA CONCURS DE CĂTRE POLIȚIA ROMÂNĂ

Poliția Română  demarează procedura de reîncadrare de personal (46 de locuri la nivel național) și de angajare din sursă externă (1853 de locuri la nivel național), în vederea completării deficitului de personal existent.

poliția română

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliție și pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile articolului 9, alin.2 din Legea nr.360/2002 privind Statul Polițistului, cu modificările și completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcție publică, pierderea capacității temporare de muncă sau în urma reoganizărilor instituționale) și care au studii corespunzătoare cerințelor postului, respective îndeplinesc condițiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenți de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat. Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliție Rurală, precum și la secțiile de poliție din București.

Inspectoratului de Poliție Ilfov îi sunt alocate 30 de posturi pentru încadrări din sursă externă.

Înscrierile pentru concursul, ce va avea loc în data de 14 mai a.c., se fac în perioada 04-08 aprilie, în intervalul orar 0830-1530.

Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le găsiți accesând pagina web ale Poliției Române – https://www.politiaromana.ro, link-ul Carieră/Posturi scoase la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.