(P) KID’S Academy Before & After school Crevedia

Ai copii și nu știi cu cine să-i lași până intră la cursuri? Pleci dimineața de acasă și cei mici au ore de la prânz? Sau ai copii mici,care termină orele la 12 sau 13 și până la 18 nu are cine să-i supravegheze? Oferta din Buftea nu îți surâde, din varii motive? Sau locuiești prin aporopiere și nu ai nicio facilitate de acest tip?

Există o variantă. Cea mai apropiată localitate care dispune de un „after school”, ba chiar și de un „before school”, este Crevedia.

kids-after-school-005

Aici funcționează, într-o clădire modernă, cu spațiu generos și bucătărie proprie, o instituție privată, care oferă ambele servicii. De fapt aceste tipuri de servicii nu mai există la nivel de instituție de stat, după ce Ministerul Educației, în imensa sa înțelepciune, alături de Ministerul Finanțelor, au decis că plata personalului de specialitate care activează și aici și în școlile sau grădinițele de stat, este ilegală.

kids-after-school-001kids-after-school-002

KID’S Academy Before & After school Crevedia, amplasat pe Șoseaua București-Tâgoviște nr. 631(vis a vis de Mega Image), oferă servicii complete, care constă în:

Asistență și pregătire la 4 materii cu 3 profesori diferiți: limba engleză și franceză, matematică și limba română;

Mic dejun și prânz pentru before school, respectiv prânz și gustare pentru after school;

Transport;

Cursuri opționale: Jiu-Jitsu, dans, Zumba, limba engleză (începători-avansați), limba germană (începători-avansați), pictură;

Cursuri opționale pentru BAC și Capacitate: 30 de ședinte de matematică și 30 de ședințe de limba română, în fiecare sâmbătă de la 9 la 13;

kids-after-school-004kids-after-school-003

Prețuri: 500 lei lunar pentru before school, masă și transport incluse, respectiv 400 lei pentru after school, de asemenea, masa și transportul incluse. Program atractiv, bazat pe interacțiune, creativitate, un suflu nou și proaspăt în această îndeletnicire, iată de ce KID’S Academy Before & After school Crevedia este recomandarea noastră pentru voi!

 

Pentru detalii suplimentare, apelați nr. 0746 011 940

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.