Șmecheria

VIDEO: Șmecheria s-a inventat la Buftea!

Șmecherii din trafic habar nu au că își au originile în Buftea. Eu așa am citit pe internet. Că șmecheria s-a inventat la Buftea. Cu tot cu derivatele sale: băieție, băieți de băieți etc.

Șmecheria

Șmecheria e să ai o mașină care are în jur 50 de cai putere și vreo doi ponei și să te comportți în trafic de parcă ai cel puțin un Aventador (700 CP și 690 Nm cuplu motor) și este prea greu să-i strunești caii putere. Nu contează că sărăcia pe care o conduci e un amărât de Hyundai Accent și ăla cu motorizare pe benzină, deci ori cu 60, ori cu 75 CP. Ăia din carte, că în realitate… Fii dur! Fii cel mai tare! Fii primul care pleacă din intersecție, așa ai și tu o șansă! Sunt două mașini care stau și așteaptă să iasă pe drumul cu prioritate? Dă-i dreaq de fraieri! Taie-le calea, ocolește-i, fă-i cu șmecherie!

Trebuie să dai cu spatele, în intersecție fiind, pentru că precum un meltean sadea ai ieșit până pe banda cealaltă? Nu contează, șmecheria e să dai cu spatele unde vrei, când vrei, dacă vrei și mai ales, dacă îți funcționează marșarierul. Vine cineva de pe contrasens? Să te ocolească! Că tu așa știi: să mergi pe ce parte a drumului îți convine, în timp ce ei să meargă regulamentar, pe banda din dreapta, pentru că așa trebuie. Și așa au învățat în școala de șoferi!

Reguli de circulație? Alea-s pentru fraieri. Ce?! Nu ai auzit? Șmecheria s-a inventat la Buftea!

 

Un răspuns

  1. intre noi fie vorba, niciun indicator sau marcaj nu ii interzice omului sa mearga pe acolo. la fel de bine cei din dreapta puteau sa fie de vina pentru ca s-au incadrat pe banda de preselectie dreapta si vireaza stanga.
    dureros este ca un militian a trecut ca voda in loboda si nu s-a sinchisit nici de unii si nici de ceilalti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.