Ouăle lui Tobă

Cât de jos poate coborî cineva aflat în campania electorală? Asta se întreabă retoric, într-o postare autovictimizatoare, candidatul Bogdan Tobă, în timp ce ne demonstrează nivelul la care el, numai el, doar el, poate coborî!

Candidatul Tobă pretinde că se afla SINGUR și împărțea pliante electorale prin Oțetărie când a fost atacat cu ouă și înjurat, amenințat etc de către  „susținătorii lui Pistol”. Cât de josnic să fii să vii să minți în halul ăsta? După ce opt ani de zile a lătrat, scuipat, vomat ce i-a venit la gură și nimeni nu i-a făcut nimic, nu i-a atins un fir de păr (nu că ar fi avut cum!), acum se plânge că din cauza unei amărâte de campanii stângace pe care o face el, marele Tobă, a fost amenințat și aproape bătut. Mai mare rușinea, mai mare minciuna, mai mare ipocrizia!

De ce nici curcile nu cred ce zice Tobă

  • în primul rând, când ești singur, poți pretinde că ai văzut un unicorn roz care scotea pe fund norișori de culoarea curcubeului. Oricum lumea știe că Tobă aude culori, deci…. Ești singur, poți inventa orice!
  • s-a aruncat cu ouă în el! Pe bune? Dacă ai boală pe careva, arunci cu ouă în el? De parcă ouăle cresc în pom și sunt la îndemână, numai bune de apucat și aruncat după câini vagabonzi! Da’ s-au terminat pietrele? Nu mai sunt poame prin pomi? Cine naiba aleargă în casă, deschide frigiderul și revine ca să arunce cu ouă într-unul care oricum nu are nici măcar contravaloarea ouălor pretins aruncate către el?! Să arunci cu 20 de lei în el? Sau cât or costa ouăle alea…
  • după „20 de ouă aruncate” – l-am citat pe candidatul Tobă, acesta s-a murdărit pe un singur crac la pantaloni? 20 de ouă? Păi trebuia să arate ca o omletă umblătoare! Nu cumva candidatul Tobă a mers frumușel la magazin, a cumpărat două ouă (că tot nu are) și s-a mânjit singur, după o metodă pe care am mai văzuto-o undeva? (Vezi episodul când lui Ion Stoica, primar la acea vreme, cineva i-a „tăiat” anvelopa de la mașina de serviciu). Doar-doar o reface și candidatul Tobă ceva din capitalul de imagine pe care nu-l are? Victimizare, conștiință publică, oprobiu național, ia mai dați 2-3 voturi și la șomeri!
  • din datele culese, candidatul Tobă a mers în țigănie, unde a fost întâmpinat, normal, cu ospitalitate, ba chiar a fost invitat la masă de către unii dintre țigani. Pentru că țiganii sunt oameni muncitori, ospitalieri și joviali, nu cum încearcă Bogdan Tobă să-i zugrăvească: ca pe niște sclavi inculți și obedienți care au sărit la gâtul lui, puși de un un alt candidat la postul de primar. Ba chiar, unii care sunt susținători ai primarului Gheorghe Pistol, l-au omenit pe candidatul Tobă și i-au spus că deși îi apreciază demersul, vor vota tot așa cum le dictează conștiința și normalitatea, adică cu actualul primar, dar că el, Tobă, poate să se plimbe și să-și împartă hârtiile sale prin cartier, că tot au nevoie de ceva de pus pe fundul găleții de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.