S-a deschis magazinul „Pantofi Buftea”!

In locul magazinului de tip „Plafar”, in centrul orasului Buftea s-a deschis un nou magazin, cu un nou profil si o noua orientare, sub aceeasi conducere. Aici isi avea pana acum locul „Paradisul florilor„, locul caruia a fost luat de un magazin care ar trebui sa poarte mai degraba denumirea de „Paradisul modei buftene”, decat „Pantofi Buftea”, deoarece in afara de pantofi, aici mai puteti gasi pantaloni, camasi, tricouri, accesorii,toate in pas cu moda.

Ionica martie 2015_001 Ionica martie 2015_002

Deoarece vorbim despre un magazin cu preturi accesibile, insa cu produse executate la o calitate care depaseste cu mult granita pretului, si deoarece marfa este mereu in ton cu moda, va sugeram nu numai sa va grabiti, dar mai ales sa vizitati frecvent „Pantofi Buftea„, ca sa nu pierdeti nimic din ceea ce v-ar interesa si totdata sa fiti la curent cu noutatile.

Bufteni.ro va incerca sa tina pasul cu promotiile magazinului „Pantofi Buftea”care se anunta dese si numeroase, publicand ori de cate ori se iveste ceva nou. De asemenea, daca aveti o afacere si doriti promovare (verificati singuri traficul pe fiecare articol, este vizibil pe site, nu vorbe goale), Bufteni.ro va sta la dispozitie, cu preturi cuprinse intre foarte ieftin si gratis, pentru ca dorim promovarea afacerilor locale, nu sustinerea site-ului de pe urma lor.

Ionica martie 2015_003 Ionica martie 2015_005

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.