Sărbători de iarnă în siguranţă, în județul Ilfov

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de pe raza județului Ilfov au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 57.000 de lei și au constatat 4 infracţiuni

politia ilfov

În ultimele două zile, polițiștii din Ilfov au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale şi protejarea cetăţenilor faţă de activităţile comerciale ilicite.

Astfel, ieri, poliţiştii au acționat pe raza județului Ilfov pentru menţinerea siguranţei publice, constatând 4 infracţiuni, 2 fiind fapte de natură judiciară iar 2 la regimul rutier.

Poliţiştii au aplicat, de asemenea, 247 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 57.150 de lei, dintre care 204 pentru neregulile constatate în trafic, 28 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 6 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 9 pentru alte nereguli constatate.

Au fost reţinute 7 permise de conducere, dintre care 6 pentru viteză şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, în această dimineață, polițiștii de ordine publică au organizat o acțiune de verificare a piețelor și târgurilor din localitățile Voluntari și Pantelimon, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a comerțului ilicit și a sustragerii și comercializării ilegale de animale și produse de origine animală.

Cu această ocazie, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.900 de lei, 3 dintre acestea fiind aplicate de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare pentru neregulile constatate la HG 984 / 2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranța alimentelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.