Hai că începe vânzoleala!

Mișcări de trupe

Tobiță zice că a preluat organizația USR Buftea. Ciudat, dacâ te uiți unde trebuie, o să vezi că tot Bezdedeanu este trecut ca șef la Buftea.

Acum știm toți că Bezdedeanu și Ciobanu și-au dat demisia din USR, dar nu avem nicio confirmare că Tobiță și-a îndeplinit unul din visurile sale perene: să revină la USR. Nu mai crede nimeni ce postează ăla între două halucinații.

De asemenea, cu toții suntem curioși când va avea USR o poziție oficială asupra acuzațiilor directe la care a fost supus Tobiță, direct la el pe pagină. Pedofilie, racolare de minori etc. A nu se interpreta greșit: Bufteni.ro nu-l acuză de nimic, doar întreabă. Acuzațiile le-am văzut cu toții.

În altă ordine de idei, Tobiță pare că l-a racolat pe Duță. Știți voi, Spiderman, mâna cu care-și ștergea Vijelie… geamurile.

Nu e un pericol pentru nimeni, băiatul ăsta nu strânge 50 de voturi nici dacă-l lasă să aducă votanți din București sau alte localități.

Este însă o chestiune de imagine, care are două posibile ramificații:

 1. Dacă a plecat de-a binelea de lângă Neluțu, e de cacao! I-a plecat mâna dreaptă, luptătorul din ilegalitate, care intra în PRM pe la 16 ani, neavând vârsta minimă legală de a se înscrie într-un partid politic. Dă prost pentru Neluțu.
 2. Dacă este infiltrat de Neluțu în tabăra USR, dă prost pentru Tobiță. Ce fel de mare lider ești tu, de o înghiți așa, ca pelicanul, pe nemestecate? Nu trebuie însă trecute cu vederea desele vizite făcute de Tobiță pe la locația de pe Aleea Gării sau pe DN.7. Acum o lună anunțai că ești pe felie cu neasemuitul Vijelie, azi îi iei mâna dreaptă și te afișezi pompos cu ea?! Ceva pute aici și nu e brânză de calitate!

Oricum ar fi e genial: cu Duță în stânga sau cu el în dreapta Tatălui, tot atâtea voturi sunt, cel mult se mută din buzunarul stâng în cel drept, nu se iau de unde ar vrea ei! Politica broaștei!

Neluțu la atac

Într-o încercare de revenire la linia de plutire, pe care o pierduse de ceva timp din vîzul ochilor, Neluțu s-a apucat serios de lucru:

 1. A dat mărțișoare prin târg

  Mai pe sub mână (deh, deprinderi de ospătar care își ia bacșișul), a dat, timid vreo 30 de mărțișoare prin oraș. Din centru a fost gonit de mulțimea care i-a aruncat-o în față că de la el nu vrea nimeni să ia nimic și nici nu are nevoie. A plecat în Studio, a dat pe acolo câteva, supervizat de „omul cu banii” care și-a deschis auto service și unde nu pot eu să merg să polishez niște faruri.

 2. A descoperit că e nămol în Cartierul pentru Tineri

  Da Neluțule, tonele alea de piatră pe care le-ai băgat tu când erai la butoane, sutele de camioane de pietriș înghițite degeaba de pământul pe care ai promis că-l dai tinerilor, deși nu aveai niciun fel de acoperire legală pentru asta, ei bine, ăla e deja „Sub pământ SRL). Nu mai pomenim despre „lumina” aia de șofer de dubă, atât de incandescent neuronal încât a proptit duba în prima groapă și cu anvelopele alea mai bătrâne decât mașina, a rămas înțepenit. Atât s-a putut: regie proastă, scenariu de rahat, scenografie de doi lei = film artistic pentru proști”

 3. A găsit pe net o poză

  Neluțu ne arată ceva corn distribuit printr-o școală și a înfierat cu mânie proletară faptul că se dau cornuri expirate la copii. Și bineînțeles, primarul în funcție e de vină! Nici măcar nu a dovedit că e un corn distribuit în Buftea, în Ilfov sau undeva pe lângă Suceava. Apropos, toamna trecută au căzut din pomi toate frunzele aurii și primarul nu a luat nicio măsură să le relipească pe crengi! Este posibil să fi fost expirate! Eu zic că e cazul de o postare, o luare de atitudine, ceva! S-a urâțit orașul cu pomii dezgoliți! Nu-i lăsa Neluțule, fă-te de băcănie, ca să avem de cine râde!

Un zâmbet pe 16 mm

Nu, nu este vorba despre celebra emisiune a anilor 80-90! Ar fi fost ceva. Revine Neluțu pe „micile ecrane”, într-o nouă încercare a „Găozi TV” de a-l propulsa pe cel care a reinventat coada de la prună. Se va vedea, exclusiv online, cândva în weekendul acesta. Cred că vineri 22 martie. Cine are răbdare, să se uite, eu voi fi la o petrecere, sper să mai găsesc înregistrarea! Material de Aur, nu alta!

Toate acestea fiind spuse, vă aștept zilele acestea la o cafea, să vă arăt niște chestii din „Ograda lui Tobiță”, mici „finețuri” ușor acoperite de acesta, dar pe care noi, vigilenți din fire, le-am dibuit, spre deliciul tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.