Civilizație…

Sunt nenumărate interpelările Fecioarei de Fier, Sora Kessler cea mijlocie (foto stânga). E plin internetul de mostrele ei de „civilizație”, „bună-creștere” și mai ales „grad ridicat de cultură”.

Tocmai pentru că mai există habarniști pe lumea asta, persoane care o iau în serios pe făptură, mai ales că și-a făcut și ceva Asociație Civică de Frecat Duda la Comun cu încă 3 Tute, am zis să nu ratăm ocazia să punem un picuț reflectoarele pe Prea-Corecta, Prea-Minunata, Prea-Nebăgata în seamă etc. Cu ricoșeu și pe sor’sa aia plecată în Austria la cules de ciuperci de pe coclauri.

La hotelul care împarte accesul cu casa sărăciei (cu duhul), era ora dimineții. 13:04 dacă nu mă înșel.

Niște musafiri își fac intrarea, într-un Jaguar, marcă prin definiție extrem de silențioasă. De fapt, se aude din înregistrare că automobilul rulează prin curte de parcă plutește.

În schimb, pe terasă își face apariția un personaj grobian, de tip neanderthalian de baltă, care după ce-și slobozește zgomotos burdihanul de neam prost, începe să urle la musafiri, la patronul hotelului, la luna care apusese, la mă-sa care nu l-a avortat, la… cine mai știe. Asta între două flatulări mai zgomotoase decât un eșapament de motocicletă sport. Ce să-I faci, dacă „omul” nu știe a vorbi, se exprimă princ e sunete poate. Bine că încearcă, nu-iI așa? Dacă arunca cu fecale în lume? Că pare capabil…

De cealaltă parte, Fecioara de Fier, face repede un live, aproximativ la aceeași oră, dar din partea opusă a terasei, ca să nu se audă boncănitul grobianului. Și se dă sărmana făptură rănită și deranjată de traffic, de zgomote, de lume, de unicul neuron care încerca din răsputeri să-i zămislească o sinapsă anemică, dar nu răzbea.

 https://fb.watch/sskGKe4bDa/

Acum s epune întrebarea. Și nu doresc să vă influențez: cine pe cine deranjează? Cine deranjează liniștea public? Un Jaguar ultra silențios sau un animal biped în stare de flatulență zgomotoasă cauzată de sfârtecarea supapelor în mod natural, coroborată cu un grad de civilizație și de cultură atât de joase încât suntem siguri că dacă avea coarne, omora lumea.

Și, pe cale de consecință, dacă ăștia-s oamenii, ăștia-s votanții, mai e corect să decidă și pentru tine? Nu că ar fi corect să decidă și doar pentru ei înșiși…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.