Protestul pentru Antena 3 în 13 puncte

antena-3-azi

Media de vârstă a fost 65 de ani. Vârful de vârstă nu a putut fi determinat din lipsă de Carbon 14.

Mai multe doamne trecute bine și de a doua tinerețe au întrebat când vine domnul Iliescu?

Un grup de aproximativ 50 de domni au venit la miting după ce au văzut flyerele Antenei 3. Albastre fiind, au crezut că se dă Viagra.

Mass-media „manipulatoare și concurentă” a consemnat tendențios că ar fi fost doar aproximativ 1000 de persoane. În realitate au fost 1225 de manifestanți pro Antene.

Ploaia nu i-a trimis acasă pe protestatari. Partea bună este că îi va ține în casă următoarele săptămâni, cu diferite afecțiuni.

Partea proastă nr. 2 a punctului anterior este că astfel va crește din nou audiența postului Antena 3. (cu 1225 de persoane)

Programul artisitic a fost susținut de o doamnă care nici ea nu știa de ce se află acolo. A cântat cântece pro România.

La ora 18 manifestația s-a încheiat, lăsând timp celor prezenți să ajungă în fața televizoarelor pentru un nou episod „Dragoste și ură” difuzat de Kanal D la ora 20:15.

După „succesul” manifestării, cuplul Badea & Gâdea a fugit la sediul Antena 3 pentru a se apuca de strâns cablurile.

Gabriela Pandele Vânceanu PSD Firea a declarat că dacă Antenele continuă să o sprijine, odată ajunsă primar al Capitalei le va da sediile înapoi, evident contra unei chirii modice.

Președintele Iohannis a revenit asupra poziției sale privind Antena 3, concluzionând că până la urmă, dacă tot trebuie să dea casele din Sibiu înapoi, în locul lor se poate mulțumi cu sediile lui Voiculescu.

Incredibil dar adevărat, Gorghiu nu a avut nimic de declarat!

Mugur Ciuvică a părăsit în grabă manifestația, înainte să se fi încheiat, deoarece a declarat că „Se simte un aer băsist în zonă”- fapăt pus pe seama vârstei manifestanților.

SURSA FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.