Iar ai găsit cheia, Neluțule?

Este un mic spasm in spațiul virtual deținut de așa-zisa opoziție din Buftea. Neluțu, această Vijelie izvorâtă în Brebu (județul Prahova) și pogorâtă pe orașul Buftea ca o pedeapsă pentru cine știe ce fapte ale buftenilor, pare că pierde hățurile din zona sa de confort.

Tobiță face ce știe el mai bine, el singur, cu el însuși, de parcă ar fi de la Noua Dreaptă, adică ăia care își dezvoltă musculatura la un singur braț. S-a cam îndepărtat de Vijelie, îl ignoră și se bate cap în cap cu Gozi(lla) care vrea să fie el cel care dă ora exactă în materie de știri locale. Mă rog, se bat amândoi pe ceva ce nici nu există, nici nu contează, că îi îngropă Ciprian pe sistemul Smart de nu au aer. 20 ani de blogăreală ai lui Tobiță, adunați cu lunile de „presă” ale lui Gozi(lla), nu au rezultatele lunare obținute Smart de Ciprian. Jucați-o pe asta!

Gozi(lla) nu mai are nimic de plimbat pe sub lumina reflectoarelor, ușile la care a bătut stau închise, se simte ca într-un acvariu și Neluțu stă cu degetul în…. și își caută… cheia! A investit bani în afacerea asta, în timp ce Neluțu a ridicat din umeri. Și-a câștigat un loc la masa băieților „importanți” și acum, Neluțu îl aduce pe Gio PlayStar (de parcă ar fi PlayBoy) și îl face și șef la UNPR Buftea. Grupul se depărtează și de AUR, e ditamai ciorba cu de toate le ei acolo! Iar Tobiță a rămas să țină coada de la frunză în comisia de turism-agricultură din Consiliul Local. (I)-a cam lăsat cu gura căscată!

Și în tot acest timp, Neluțu își caută… cheia!

A găsit-o, (de parcă ar fi pierdut-o vreodată), cheia aia pe care și-a dat-o singur, în cadrul unui eveniment organizat de el, pentru el, pe banii contribuabililor, când a organizat Zilele Anticipate ale Orașului și și-a dat singur cheia, caz unic și nemaivăzut în Europa contemporană. A și scris pe ea căe Cheia Orașului Buftea, să nu o confunde cumva cu cea de la Mercedes GL.

Dragă Neluțule, să știi că intrarea în oraș e liberă, nu trebuie nicio cheie pentru asta. La fel, în primărie se intră pe bază de cartelă electronică. Să nu fie cheia de la beci, Neluțule! Sau cheia asta, unica care ți se potrivește!

Pe surse se vorbește că pe la Bordelul Tiriștilor de pe DN.7 se fac calcule și calculatorul fiind la ospătar, se rotunjește din adaosul comercial, adică tot ce e după virgulă devenind plus. Cică oamenii se bazează pe vreo 50% din electorat, mai ales de când Neluțu și-a găsit cheia, care încă mai are panglica de la UNPR pe ea.

Acum că „Jeneralul” (Gabriel Oprea) și-a schimbat izmenele alea cu urme de frânare la spate și are din nou izmene albe și curate, și-a adunat „coloneii” (nu știați că și Neluțu e colonel în rezervă?) și reface UNPR-ul. Mare… brânză nu fac ei, dar cărțile sunt făcute să fuzioneze cu PSD-ul, dacă adună destule uscături politice cât să dea senzația de partid cât de cât signifiant. Trecând cu UNPR la PSD, Neluțu crede că având și cheia, deschide ușa aia ferecată de prea mult timp, și-l înlătură pe Radu Titus Marinescu, cu tot cu ceata lui de bătrâni haiduci. Mai adună și ce a rămas printre rândurile de la Buftea de la (H)Aur (că tot l-a trimis săgeată sau „săjetee” pe Georgică Marchidan la Centru să-și asigure simpatia lui Simion), le scoate și pe Surorile Kessler la rampă în fuste mini și uite aritmetica! 50%, să moară toți „dujmanii” mei! Neluțu are cheia!

Să faci spume ca Ariel și alta nu! Că de la Cheia nu ies spume decât dacă te apleci după ea! (n.r. pentru cunoscători).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.