paranoia

Jegul ipocrit vs. Adevărul ilfovean

Jegul ipocrit scheaună pe la colțul blocului că ziarul  „Adevărul ilfovean” este inutil. Jegul ipocrit se tânguie că-s bani aruncați și că nimeni nu-l citește. Jegul ipocrit are un trafic mai mic de 3000 de (l)useri/săptămână. Din ăștia, vreo 30% sunt boți și crawleri, dar asta e deja chestie de finețe. În timp ce „Adevărul ilfovean” se tipărește într-un tiraj de 3000 exemplare/ediție. Sau în timp ce un blog personal are 2300-2500 unici/zi. Nu pe lună, pe ZI!

trafic

Jegul ipocrit este un… jeg ipocrit, căci fără să fi citit Adevărul ilfovean, habar nu avea de existența adăpostului pentru câini, construit de primăria Buftea. Jegul ipocrit este un dezinformator cu păreri de formator de opinie în momentul în care scrie despre reînvierea Cartierului pentru tineri, o altă informație pe care a subtilizat-o din Adevărul ilfovean.

cartier

Ăsta este Tobiță, Jegul ipocrit, Șaormarul fără frică,cel care este unic, irepetabil, cinstit, nepătat etc… Am văzut filme porno mai puțin jenante decât omul ăsta!

adapost

Când nu se inspiră din Adevărul ilfovean, Jegul ipocrit ia fără jenă informațiile publicate de primăria Buftea pe pagina de Facebook sau pe pagina oficială, chiar dacă activitatea sa de bază este mânjirea cu noroi a acestei instituții și a oamenilor care lucreaza în și cu aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.