La Paul, în luna martie se poartă macarons

Brutăriile Paul sărbătoresc începutul primăverii cu multă culoare și savoare. În această lună, deserturile macarons se transformă în mărţişoare inspirate, care vor aduce zâmbete tuturor doamnelor şi domnişoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons în cele mai savuroase combinaţii: ciocolată, fistic, vanilie, zmeură, lămâie, cocos şi caramel.

Martisor chez Paul

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea şi energia tipice începutului de primavără, fiind preferatele doamnelor şi domnişoarelor. Special pentru luna martie, am decis să aducem în brutăriile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt în căutare de mărţişoare altfel. Cele mai dorite şi mai vândute macarons din gama Paul sunt cele cu ciocolată, fistic, vanilie şi zmeură”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

În luna martie, la Paul se găsesc cutii cu 3, 6, 12 şi 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienţă à la française completă, în meniu se regăsesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe şi mini macarons şi platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise şi mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru răsfăţul tuturor colegelor.

Mai multe detalii despre macarons şi produsele din meniul brutăriilor găsiţi pe pagina de Facebook a Paul România.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și ca locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City şi Sun Plaza.

Colectia de martisoare_Paul_landscape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.