Taxa de salubrizare este OBLIGATORIE!

Modul în care se realizează salubrizarea unei localități este în bună parte măsura nivelului de civilizație al acesteia. Însă, din nefericire, sunt încă destui bufteni care cred că pot ocoli taxele de salubritate. De aceea, vă reamintim că, pentru cei care ocolesc aceste taxe, contribuabilii onești, care au încheiat contracte de salubrizare, alături de Primăria orașului Buftea, plătesc an de an. Deoarece salubrizare gratis nu se poate.

SSB

Primăria orașului Buftea, va pune în aplicare Hotărârea Consiliului Local cu nr. 133/2013, transmițând Serviciului local de taxe și impozite situația gospodăriilor aflate în prezent fără contract cu operatorul de salubritate SSB.

În continuare, vă readucem la cunoștință prevederile Hotârârii nr. 133 din 31 octombrie 2013, privind instituirea taxei de salubrizare a orașului Buftea:

(1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei, se stabilește cuantumul taxei de salubrizare pe teritoriul orașului Buftea pentru urmãtoarele categorii de persoane:

Persoanele   fizice   cu   domiciliul   în   orașul   Buftea care nu   au   încheiate contracte de salubrizare cu operatorul serviciului public, în cuantum de 7,5 lei/ persoană/lunä.

Persoanele fizice care dețin proprietate pe raza orașului Buftea, dar care nu au domiciliul/reedința în oraș se stabilește taxa în cuantum de 30 lei/ gospodărie/ lună.

Pentru gospodăriile care au în componențã mai mult de 5 persoane în familie, taxa   se stabilește   în cuantum de 30 lei /gospodãrie/lună.

(2) Se stabilește cuantumul taxei de salubrizare pentru persoanele juridice din Orașul Buftea care nu au încheiate contracte de salubrizare cu operatorul serviciului public, astfel:

Persoane juridice – instituții publice- 50 lei/mc/lună.

Persoane juridice – agenți economici -53lei/mc/lună.

*Preluare din Adevărul ilfovean – martie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.