Sunt din Buftea? Parchez ca un bou! – partea 1

Sintagma nu îmi aparține. Există chiar un grup pe Facebook cu această denumire. Însă definiția este cvasiunanimă. Faci așa, înseamnă că te parchezi ca un bou. Și din nefericire, boii nu sunt puțini. Știu, valul de critici și de supărări va fi mare, cum îmi permit să fac „boi” niște cetățeni deosebiți, niște stâlpi ai comunității, niște bufteni adevărați sau niște rude ale unor bufteni adevărați… Vax albina crema puca! Eu sunt bou, nu ei,care-s curați precum lacrima unui urs panda.

parchez ca un bou

Așadar, aceste fotografii au fost trimise redacției Bufteni.ro pentru a ilustra rubrica „Parchez ca un bou”. Și dacă ești bou, cu siguranță, mai devreme sau mai tîrziu te vei regăsi aici, ceea ce înseamnă că vom transforma pagina într-o adevărata iesle. Cititorii sunt rugați să contribuie și cu alte mostre de civilizație bufteană și nu numai, pentru că dacă un concetățean este bou sau crede că are cu cel puțin un ou mai mult decât media, este cazul să-l facem celebru!

Pentru conformitate, fotografiile au fost făcute ieri, 23 Aprilie 2015, pe strada Stiudioului, fix în dreptul intrării în Spitalul Orășenesc sau de Obstetrică-Ginecologie din localitate. Că tot zice legea ceva de parcatul în fața unei instituții, la mai puțin de cinci metri de colțul intersecției etc…

parchez ca un bou (1)_1 parchez ca un bou (1)_3 parchez ca un bou (1)_4 parchez ca un bou (1)_5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.