Boul anului

Și premiul Boul Anului, premiu constând într-o găleată de civilizație și bun simț, se decerneză boului (sau vacii), posesor al autoturismului Toyota Rav4, cu numărul de înmatriculare IF 01 WYU, care a reuși performanța de a se parca fix în mijlocul intersecției din centrul orașului.

Boul Anului

Nu mai contează că este cea mai aglomerată intersecție, nici că dinspre fostul Peco, de pe sens interzis vin fel de fel de alți pretendenți ai titlului „Boul Anului”, nu mai contează nici faptul că animalul cu Toyota a obturat trecerea de pietoni din spatele său! Contează o singură întrebare: ce-o fi în capul tău țărane/țăranco?!

Ți-a luat mămica ta stradă? Cine îți dă dreptul să tratezi cu nesimțire și indiferență un oraș întreg? Cine îți dă dreptul să parchezi ca vaca în staul, indiferent dacă ai ca scuză vreo defecțiune auto?

De aceea, Bufteni.ro îți decernează premiul cu titlui „onorific” Boul Anului, cu scuza că nu am știut ce sex ai (dacă ai vreunul) și l-am denumit la masculin. Deși boul se presupune că este castrat, deci masculinitatea aia e discutabilă…

Boul Anului

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.