Mănânci pe fugă? Delirezi garantat!

Dellirium Maionezum a decis că nu a mai dat de mult iama în rahat, cel pe care-l mănâncă zilnic fiind insuficient. Dacă citiți mizeria aia de hazna locală cu nume de sait feroviar, o să vedeți că-i pute cam tot ce se întâmplă în jurul lui, că tot ce fac alții e de cacao, NUMAI El fiind apt să dea soluții, rezoluții, să ȘTIE tot și de toate, de la administrație publică la presă și de la fotbal la politică, toate trecute fiind printr-o grețoasă maioneză. Vezi Tobiță, că dacă mănânci rahat, îți cade părul!
Am mai spus și o repet: îmi duc crucea așa cum e ea: grea, urâtă, neagră etc. Dar o duc pe A MEA. Îmi ajung câte fac și pentru câte trebuie să dau cu subsemnatul. Nu am nevoie de mizeriile altora. Și Dellirium Maionezum  știe ȘI asta. La fel cum știe că nu am niciun amestec vis a vis de „Graiul Neamului” sau cum s-o intitula fițuica anti-Pistol apărută azi prin sat.

Șaormărică fără Frică știe. Însă ca de atâtea ori, mânat de ura pe care mi-o poartă, MINTE. Cu nonșalanță, la fel cum fură la cântar sau cum fură și minte la rețetar. (Cum a mințit și când a zis că aș fi afirmat că fii-sa cea mare are față de guvid, când eu scrisesem de fapt că săraca, n-are nicio vină că e fată de guvid. Fără diacritice; față-fată, gen…)

001

Revenind la „Graiul Neamului” sau cum i-o spune, azi am stat la masă, la „Selfie” la o cafea, cu finanțatorul acestuia. E un nene din Crevedia care are ceva firmă de taxiuri și i se spune „Italianul”. Să știe și Bogdan Tobă cine e bo$$-ul ziarului „Graiul Națiunii”, și să nu mai mănânce căcat prin sat că i se împute șaorma. L-am felicitat pntru ziar, asigurându-l că unul mai slab nu avea cum să facă. Cu tot cu aportul redactorului-șef, care de altfel este singurul care scrie în fițuica cu pricina, nimeni altul decât Gelu. Care Gelu? ACEL GELU! Vezi caseta redacțională! Vezi foto de mai jos. Că Tobiță nu era străin de afacere, pot să zic și eu despre el, mai ales că prin sat se zvonește că vreo 800 de lei pentru apariția primului număr au fost contribuție de la proprietarul spațiului care împute centrul orașului cu iz de pui morți de bătrânețe și serviți apoi în lipie, cu multă maioneză.

Trist este că Tobiță crede că în Buftea trăiesc oameni atât de limitați încât pot crede că eu aș putea scrie ATÂT DE PROST. Nici dacă aș mânca zilnic  șaorma de la „O freci pe fugă” nu mi-ar ieși un ziar atât de lipsit de sens și de substanță. hai că am băgat niște scrieri prin niscai campanii electorale și cei care m-au citit știu. Vezi Tobiță, iar mănânci caca(o), iar o iei peste botic!

În plus, nu că ar fi fost greu de văzut cine a conceput, redactat și înfăptuit ziarul. Era îndeajuns o raită pe internet. Iată:

dovada 1 002 003 005

4 răspunsuri

        1. Bo$$, las-o asa cum a cazut. Sa vina Nicu Gheara, sa vina Gigi Pinten,sa sara Gogu Copita… Acu’ ne-o fi frica sa mai scriem ca se supara lumea pe noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.