Investiții noi pentru localitățile Buftea și Crevedia

În plină criză declanșată de Coronavirus, RAJA S.A. continuă investițiile pentru a asigura comunităților în care își desfășoară activitatea o apă de calitate și servicii de canalizare/epurare mai bune.

RAJA Buftea

În această săptămână, RAJA a reușit să pună în practică unul dintre numeroasele proiecte prevăzute în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, ce presupune realizarea unui nou front de captare a apei din acviferul subteran al comunei Crevedia. Din cele 5 puțuri de mare adâncime prevăzute în proiect, două dintre acestea au fost deja realizate, echipate și racordate la rețeaua de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a Stației de Tratare și Pompare Crevedia. De la această stație apa ajunge, prin pompare, la abonații din Buftea si Crevedia, care sunt beneficiarii finali ai investiției finanțate din fonduri europene, dar și cu eforturi financiare proprii.

Investiția asigură creșterea cantitativă și calitativă a apei potabile furnizate: apa este extrasă de la o adâncime de peste 300 de metri și corespunde tuturor parametrilor de calitate, atât din punct de vedere chimic cât şi bacteriologic, iar debitul apei pompate în rețea din cele două noi foraje este de 40 m³/h, răspunzând astfel nevoilor de consum al comunităților deservite.

RAJA S.A. este permanent preocupată de respectarea calității apei potabile oferite abonaților săi, în special în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, când se impune mai mult ca oricând asigurarea continuității serviciilor esențiale în condiții de siguranță.

 

Biroul de Presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.