Foame, foame de pișcot la Buftea

Ce ne învață și ce fac de fapt „formatorii de opinie” bufteni? Caută pișcot!

Personajul pe care-l voi numi Buflei Pișcotarul, scrie pe sărăcia lui de sait aproape inexistent căci aparține unui personaj al cărui nume nu-l voi pomeni pentru că nu merită, deși aș avea motive (nu-i așa pârâcioasă mică?), el fiind pișcotarul sinistru care umple cu petiții și plângeri toate pubelele. Da, omul e dus cu pluta. Auzind că „serviciile” caută peste tot, a decis să-și plaseze plângerile și reclamațiile direct în pubelele de gunoi. Nu numai pentru că oricum, inevitabil, tot acolo ajung. Speră el că acolo le găsește cineva și le citește sau eventual le dă importanță. Despre asta, într-un număr viitor). Ce scria Buflei Pișcotarul:

„Evitați bâlciul de prost gust organizat de Administarția Locală a Orașului Buftea […]”

evitati

Și Buflei Pișcotarul ce a făcut? S-a dus să vadă cu ochii lui mici și răi că nimeni nu l-a băgat în seamă, că bâlciul a avut mușterii, că deși și-a dorit din tot suflletul lui mic și negru, lumea a venit în piațeta Mihai Eminescu din Buftea. Sau o fi venit în căutarea șaormei gratis, știut fiind faptul că pișcotul îngrașă?

Copy of 139

Ca o paranteză, celălalt „formator de opinie” Șaormărică fără Frică, i-a avertizat pe toți cei care-i citesc bălăriile să nu consume nimic de la bâlci, căci totul este stricat, totul este nasol etc.

Sunt curios care dintre cei doi, Buflei Pișcotarul sau Șaormărică fără Frică, a chemat Autoritatea Sanitar Veterinară în control? Așa, de „băieți buni” ce sunt… Să-i informez că „Sanepidul” i-a căutat pe comercianți și în gaura de… șarpe și controlul s-a dovedit un succes: nicio amendă aplicată, niciun contravenient sau vreun produs stricat! Luați cu maioneza, zic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.