Furt de energie electrică

Poliţiştii din Ilfov au întocmit 48 de dosare penale pe numele unor persoane bănuite de furt de energie electrică, în urma unor acţiuni pe care le-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

furt energie electrica

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov însoţiţi de forţele Jandarmeriei şi de reprezentanţii unei societăţi de distribuţie de energie electrică au acţionat în judeţul Ilfov pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale din domeniul energiei electrice, reglementate de Legea 123/2012.

Astfel, în urma controalelor efectuate în localităţile Pantelimon, Cernica, Buftea, Jilava, Vidra, Ştefăneşti şi Glina, poliţiştii au depistat 48 de persoane bănuite de conectare frauduloasă la sistemul de distribuție a energiei electrice.

În fapt, prin racordarea clandestină a unor instalaţii improvizate, care nu trec prin contorul electric sau prin folosirea unei instalaţii electrice artizanale, branşate ilegal la reţeaua de energie electrică, persoanele s-ar fi sustras de la plata energiei electrice.

Cercetările sunt continuate cu persoanele bănuite în stare de libertate, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.