Digi 24, hipsterul, șaormarul, mizeria

Lipsesc și eu o săptămână, în care mi-am dus oasele obosite de muncă la mare, să le relaxez, și când mă întorc, ce să văz? Corifeii spațiului cibernetic au depistat o mega problemă a orașului, găsind o portiță să arunce cu noroi până și pe unica instituție spitalicească a orașului. Însă nu te mai miră nimic în acest oraș, unde toți șaormarii se cred lideri de opinie, toți șomerii au o problemă de semnalat (pe principiul „mie nu îmi dă nimeni ceva, așa, degeaba”), toate coafezele se cred specialiste în PR, psihologie sau de ce nu, măcar social media. Și Digi 24 duce lipsă de materiale cu care să umple spațiul de emisie.
Țelul ascuns este de fapt dorința de a arunca cu noroi în instituția Primăriei, a Primarului și de ce nu, a Consiliului Local Buftea.
Tuturor „formatorilor de opinie”, nu pot decât să le urez să mai ia una caldă, cu multă maioneză, căci în baza unui alt principiu deja dovedit, care spune că unii nu știu nici să înjure corect, Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Buftea nu aparține de Primăria Buftea și nici de Consiliul Local, deci dacă ați vrut să dați cu mizerii în cei mai sus menționați, sunteți mai proști decât prevede legea. Q.E.D. Căci e oricum o axiomă afirmația de mai sus.
Spitalul din Buftea se află fix sub înalt patronajul Consiliului Județean Ilfov, al căreui președinte este, în continuare și Slavă Domnului, același Marian Petrache. De aici și răspunsul celor din Primăria Buftea pentru Digi 24, adică „no comment”, pentru că nu e treaba lor.

Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Buftea

Acum că am lămurit că prostul nu e prost destul până nu e și fudul, să trecem la o analiză a „faptelor”

Contactat telefonic, managerul spitalului din Buftea a declarat pentru Bufteni.ro că nu a primit niciodată vreo vizită „oficială” din partea „întâiului formator de opinie buftean” și nici din partea hipsterului cu plete care este deranjat de câinii care nu mai există de mult în acea curte. Acel hipster care nici măcar nu are domiciului în Buftea, dacă este să ne luăm după pagina sa de Facebook. Ori nu e buftean, deci vorbește din cărți, ori se crede prea bun pentru această urbe și atunci ar trebui poftit să-și dea cu părerea despre zona unde își are domiciliul. Mai mult, chiar dacă cei doi ante-menționați ar fi avut vreo calitate care să le confere dreptul de a trage la răspundere o instituție publică, deși nu o au, nu au făcut niciun demers oficial în acest sens. Nici măcar ca simpli cetățeni.

Unul s-a urcat pe gard (apoi a dat fuga pe sticlă la Digi 24 ca să dea cu presupusul) și a filmat cu telefonul niște căței dintr-o incintă care nu este spațiu public, fapt pentru care, în mod normal ar putea fi tras la răspundere în mod legal, celălalt a „format” o opinie, ca de obicei suptă din degetul nr. 3, și a conchis că e grav ce se întâmplă acolo, fără să fi dat măcar o fugă să vadă cu ochii lui cum stă treaba, deși mai nou sălășuiește fix peste drum.
Mai mult, „reporterii lui pește prăjit” de la Digi 24, au colindat în ziua respectivă întrg spitalul, FĂRĂ SĂ CEARĂ O ÎNTREVEDERE OFICIALĂ CU MANAGERUL SPITALULUI. Cel puțin asta a declarat Florentina Rudeanu pentru Bufteni.ro.
Doamna Rudeanu, știind cine sunt cei doi „reporteri”, i-a contactat personal și i-a invitat în birou, la o discuție, ceea ce într-un târziu s-a și întâmplat. Ceea ce a apărut apoi pe post nu are nicio legătură cu realitatea.
Mai mult, deși câinii existau într-adevăr, acum un an, în curtea spitalului, într-un țarc special amenajat, ei au fost de mult mutați prin grija personalului, pe o proprietate privată. Mai mult, unul dintre câini, cel alb, nu mai este în viață de peste un an de zile. Dar ce să știe „specialiștii lui pește”?! Cam atât și despre profesionalismul celor de la Digi 24. Dar nu e o noutate.

 

Dezinformare, de dragul ratingului

Și folosirea de către administratorul unicului „site independent de știri și alte flatulații buftene”, a unei fotografii vechi de cel puțin 2-3 ani, realizată în INCINTA POLICLINICII BUFTEA, deci nicidecum a Spitalului de Obstetrică Ginecologie, fotografie ce înfățișează niște animale fără stăpân care dorm pe canapelele dintr-un SPAȚIU PRIVAT nu este altfel decât tendențioasă. Să pozezi ceva la Calafat și apoi să ilustrezi cu poza aia un articol despre Suceava, este cel puțin mârlănie. Ca și cum ai reclama la Poliție un viol, când tu ai făcut de fapt pană de benzină.
De ce nu a semnalat problema câinilor când a vizitat spitalul, cu ocazia nașterii a cel puțin uneia dintre fetițele sale? Și atunci a avut numai cuvinte de laudă despre spital. Unde erau câinii aceia fioroși și plini de microbi? Căutați prin postările sale mai vechi, până nu le șterge, ipocritul!

Greu de înțeles războiul pe care același adminsitrator de schele, popi metalici, șaorme și haznale buftene îl duce cu ABSOLUT TOȚI CONSILIERII LOCALI DIN BUFTEA. Doamna Florentina Rudeanu nu a avut niciun amestec personal în faptul că acestuia nu i s-a validat mandatul de consilier local. Nici ceilalți consilieri bufteni nu au niciun amestec. Singura vină o poartă cel care, oligofren fiind, a crezut că este mai presus de lege și mai măreț decât un sistem și a decis să scufunde îm urina proprie cele 600 de voturi pe care i le-au dat cetățenii. Consilierii locali din Buftea nu au făcut decât să ia act de faptul în sine și să ia o decizie formală asupra unei fapte cu deznodământ deja stabilit. Ar fi trebuit contactat și Digi 24, nu?
Mai mult, dacă cercetăm nițeluș în urmă, aceeași doamnă consilier era ridicată în slăvi pe site-ul propriu, de către același consilier nevalidat, într-un articol preluat de la Marian Gavrilescu. Atunci era eroina orașului, acum este doamna consilier local PNL care nu este cea mai potrivită să conducă spitalul, căci asta se deduce din „materialul” plin de ketchup. Quelle merde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.