Parcarea? Pentru fraieri…

Recent, curtea Policlinicii din Buftea a fost reabilitată. De fapt a cam fost reconstruită. Nu mai intrase acolo măcar o greblă, de vreo zece ani. Dar asta e altă poveste. S-au făcut parcări, s-au montat bănci, s-au pus pavele. S-au băgat bani serioși.

La ce nu s-a gândit Primăria Buftea? Ce i-a scăpat?

Simplu. Așa cum arată și ilustrația articolului, nimeni, nici măcar Primăria nu s-a gândit să pună niște semne clare unde să se parcheze melteanul. Pardon, bufteanul. Sau mă rog, ilfoveanul. Și pentru că nu scrie nicăieri unde SĂ TE sau SĂ NU TE parchezi, probabil pe principiul „mușchii mei minte nu are”, s-a parcat și cetățeanul unde a putut. Încă puțin, cu nițică voință, intra și în clădire. Ce mușchii lui… Parcarea? Pentru fraieri…

Copy of Canon iulie 2015 029

N-ai cu cine dom’le, n-ai cu cine! Uneori mă întreb de ce se chinuie Primăria să facă parcări amenajate, trotuare, piste de bicilete? Că tot nu le folosește lumea. Vreți și poze cu restul incintei? Vă pun la dispoziție. Parcarea Policlinicii era 97% goală. Da’ nah, să poți s-o proptești tu taman în intrare și să ratezi momentul? Neah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.