Valoarea de la (H)AUR

Era cât p’aci să se termine campania electorală și să-lomitem pe cel care se agită precum o bășină în cadă pentru a capta atenția. Nu contează atenția cui, a oricui e bună, dat fiind faptul că omul este Valoarea de la (H)AUR, ilustru cvasinecunoscut, om de mare cultură și caracter, viitor mare om de afaceri, dealer local și zonal.

Este vorba despre Daniel Vișan, cel care completează panoplia de culoarea curcubeului a ofertei electorale din partea denumită generic (de ei) „opoziție” sau „vai mama lor” de către restul lumii normale. Este reprezentantul „puternicei” formațiuni politice (H)AUR, care n-are țel și nici direcție, dar îl susțin din umbra în care se află pe candidatul tuturor coafezelor, contabilelor și manichiuristelor cu activitate la domiciliu, Bogdan Tobă.

Daniel Vișan nu este înrolat în prima sa formațiune politică. El s-a mai perindat pe la fel de fel de obscurități politice locale, inclusiv pe la USR, pe vremea când Tobă era șeful și unicul membru al filialei locale. De fapt, cercetând mai adânc, vom afla și care este legătura dintre cei doi, deoarece în mod clar este una. Și nu ne vom referi la faptul că frecventează același frizer!

Recent, Vișan a fost implicat în niște activități care-l „recomandă” să facă parte dintr-un viitor Consiliu Local, dar numai în cazul în care Tobă iese primar.  Vișan este cercetat într-un dosar penal, pentru niscai trafic cu droguri, de aici explicându-se și privirea sa mai mereu tulbure. Mai jos aveți (foto) atât o parte din rechizitoriu, cât și dosarul încare este cercetat.  Mai departe, dacă vă uitați la Tobă, o să observați aceeași „claritate” a ochilor săi ca și a lui Vișan. Deci, ce fumați fraților? Sau „fumatul” e pentru diletanți? Tras pe nas, băgat în venă, ce vă place? De aia nu a ieșit Vișan în campanie: în prima fază era „beton”, în a doua, când a luat pauză, era în sevraj.

 

Oricum, încerc să-mi imaginez un banner electoral cu Vișan și Tobă pozați alături. „Împreună facem Buftea praf!”, „Fumuri de Buftea”, „(H)AUR + VERDE = LSD” sau de ce nu, un cântec de campanie, că tot e Tobă mare muzician:

„Hai să dăm din mână-n mână

Pufăind de două ori

Lasă prafu’, se amână,

Hai să bem apa la flori!”

Revenind, pe Vișan îl recomandă consumul de droguri (Altceva nu am găsit) ca fiind un mare politician, deci dacă vă răspunde obraznic sau superior pe Facebook, nu-l luați în seamă, probabil tocmai a tras pe nas praful adunat în coolerul procesorului sau sursei.  Îmi place însă convingerea cu care o spune și el, o spune și Tobă: „Să facem schimbarea!”. E vorba despre starea  post sau pre sevraj? (H)AUR curat! Să nu vă alegeți cu brățări de „FER”!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.